Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii: „Își imaginau că pe aici nu vin oamenii de la sat”

Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii. Cântăreaţa de muzică populară are o relaţie foarte bună cu oamenii care i-au dat viaţă şi a vrut să le facă o bucurie. I-a dus într-o vacanţă la mare, să se bucure de serviciul all-inclusive.

01 sept. 2022, 10:34
Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii: „Își imaginau că pe aici nu vin oamenii de la sat”
Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii

Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii. Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi şi se bucură din plin de carieră, dar și de viața personală alături de soțul ei, dar și de cei doi copii pe care îi au împreună.

Citeşte şi: Dezvăluiri tulburătoare ale interpretei Olguţa Berbec despre mentorul său Petrică Mîţu Stoian: „Mă gândeam că poate e prea mult pentru mine”

Cum şi-a surprins Olguţa Berbec părinţii

Artista are un respect deosebit pentru părinții săi, iar recent le-a făcut celor doi o mare surpriză, aceea de a-i duce într-o vacanță la all-inclusiv și în afara României. Olguţa s-a fotografiat cu mama şi tatăl ei în vacanță. Mărturisește că cei doi nu s-ar fi așteptat niciodată să ajungă să se bucure de un așa sejur.

Am reușit. I-am adus la mare. Nu au mai fost niciodată la all inclusive sau într-o vacanță în altă țară. Își imaginau că pe aici nu vin oamenii de la sat și sunt surprinși să vadă atâția bunici cu nepoți”, a scris Olguța Berbec.

Olguţa Berbec, despre atacul la adresa Niculinei Stoican

Olguţa Berbec vorbeşte pentru prima oară despre procesul pe care i l-a intentat colegei de scenă, Niculina Stoican. Artista susţine că este inacceptabil ca cineva să-şi însuşească drepturile unei melodii care nu-i aparţine.

Nu este niciun secret, pur si simplu este vorba despre incalcarea drepturilor de autor. Eu scriu piese, cred in ele, le scot din sufletul meu si este inacceptabil ca altcineva sa-si insuseasca aceasta munca. Consider ca in 2022, folclorul nu se mai culege de pe ulitele satului. Folclorul este bine gandit, proiectele sunt bine calculate, platite cu bani, si trebuie sa ne respectam munca.

Imi pare rau ca suntem cumva in situatia asta. Nu este un lucru care ma face fericita, dar nu este prima oara si atunci cred ca lucrurile trebuie lamurite. Nu sunt deacord ca cineva sa-mi fure munca sau o farama de emotie. Eu am fost foarte toleranta cu cei care ma intreaba, cu draga inima daruiesc gratuit melodii intregi tinerilor. Dar nu sunt deacord ca cineva sa-l insuseasca, oricine ar fi acel artist si sa afirme ca l-a luat de la batrani. 

Inregistrat si pus titlu de album, pus pe youtube… stiti ca youtube-ul remunereaza cantecele si nu s-ar fi ajuns aici daca legile youtube-ului ar fi permis remunerarea in doua parti. A trebuit sa ajungem in fata instantei pentru a se hotari autenticitatea. Nu este un proces de rautate, de invidie, pur si simplu trebuia lamurita problema asta”, a declarat Olguta Berbec, la Etno TV.