Cum slăbesc vedetele din România: Se înfometează până la leşin VIDEO

Vedetele din România cred că e normal să te înfometezi ca să scapi de kilogramele în plus. Multe dintre ele au ajuns în pragul leşinului din această cauză.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 06:27
Cum slăbesc vedetele din România: Se înfometează până la leşin VIDEO

Alexandra Stan s-a lansat la nivel mondial cu piesa „Lollipop”, dar recunoaşte că după ce a devenit star internaţional a dat acadeaua pe iaurt. Unul singur. Toată ziua. S-a înfometat din cauza programului şi ritmului de viaţă alert şi a cedat.

„Efectiv am clacat. Am căzut în baie. M-am dus la spital, unde am rămas toată noaptea. Am ratat concertul. A fost cea mai urâtă experienţă a mea. Am leşinat şi înainte de clip la „Saxobeat”. Mă înfometasem toată ziua şi seara am făcut o baie fierbinte şi am căzut”, a povestit Alexandra Stan.

Bianca Drăguşanu este o altă divă din peisajul colorat al vieţii mondene dâmboviţene, cu acelaşi păcat. „Am zile când nu mănânc decât un măr, o căpşună sau o banană. Apoi recuperez şi revin la două mese pe zi”, a spus Bianca Drăguşanu.

Consecinţele nu au întârziat să apară. Bianca a leşinat la filmările pentru o emisiune TV.

Şi Roxana Ionescu este adepta „înfometării” ca metodă pentru slăbit. Este metoda care dă cele mai bune rezultate, spune Mama Natură. Asta după ce a încercat tot ceea ce s-a inventat în materie de produse pentru slăbit: injecţii, pastile, batoane.

Pe acelaşi drum a păşit şi Andreea Raicu. A fost un chin, recunoaşte vedeta. „M-am înfometat foarte mult şi m-am frustrat şi m-am chinuit. Beam apă, mâncam două frunze de salată. Nu mă hrăneam”, a mărturisit Andreea Raicu.

Elena de la Mandinga se află şi ea pe lista celor care s-au înfometat pentru a arăta bine. „M-am înfometat mai multe săptămâni la rând până mi s-a făcut rău. Mă trezeam dimineaţa şi aveam ameţeli. Mi s-a făcut rău”, a spus Elena.