Cum slăbeşti cu ajutorul homeopatiei: Tincturi care te ajută să fii mai suplă

Homeopatia este o metoda de tratament alternativ, inventata in urma cu 200 de ani. Remediile homeopate sunt obtinute in general din surse naturale, din plante, minerale sau produse animale (veninuri de insecte, serpi sau produse biologice patologice).

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 10:07
Cum slăbeşti cu ajutorul homeopatiei: Tincturi care te ajută să fii mai suplă

Aceasta terapie energetica si complementara devine din ce in ce mai populara in intreaga lume, desi studiile stiintifice nu au demonstrat in niciun fel eficienta acestor remedii.

Totusi, homeopatia a demonstrat rezultate in privinta regimurilor de slabire. In acest caz produsele homeopate folosite actioneaza pentru dislocarea grasimii din anumite zone ale corpului.

Citeşte şi Ce trebuie să ştii despre cura de detoxifiere cu lămâie

Trebuie sa retii ca ele au efectul promis numai daca sunt administrate in completarea unei diete adecvate, insotita de sport.

Asadar, daca ai un abdomen proeminent, pofte, retentie de apa sau celulita, iata care sunt solutiile homeopate care te pot ajuta in cazul acestor probleme:

1. Contra celulitei – Tinctura din fructe de soc

Socul ajuta la scaderea edemelor localizate in general la nivelul gambelor, detoxifica organismul si previne aparitia infectiilor urinare.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.