Cum slăbeşti dormind

Potrivit nutriţioniştilor, pe lângă dietele pe care alegem să le ţinem pentru a scăpa de kilogramele în plus, somnul are şi el o foarte mare importanţa. De fapt, orice dietă am ţine, dacă nu ne odihnim destul de mult, este posibil ca aceasta să nu funcţioneze.

RomaniaTV.net
01 apr. 2014, 04:56
Cum slăbeşti dormind

Motivul pentru care somnul ajuta cu adevarat sa pierdem kilogramele in plus este ca multe dintre procesele metabolice ale organismului nostru functioneaza mult mai bine in timpul somnului si se desfasoara cu o rapiditate mult mai mare.

Astfel, organe precum ficatul, pancreasul, intestinul gros si intestinul subtire functioneaza la capacitate marita in timpul somnului profund care se desfasoara noaptea. Tocmai de aceea, sustin nutritionistii, persoanele care lucreaza pe timp de noapte au tendinta de a se ingrasa foarte mult, foarte repede.

Exista insa si persoane care pur si simplu nu pot dormi, suferind de insomnii, iar acest lucru poate duce din nou la cresterea in greutate. Pentru a combate insomniile si privarea de somn, exista o serie de secrete care trebuie urmate si care va vor oferi garantat un somn adanc si linistitor.

Continuarea pe Lyla.ro