Cum te ajută de fapt micul dejun să slăbeşti. Metoda care ţine grăsimea departe de tine

Nutritionistii de pe intreg Mapamondul sustin ca primul pas pentru o cura de slabire cat se poate de eficenta si sanatoasa este micul dejun.

29 iul. 2015, 05:24
Cum te ajută de fapt micul dejun să slăbeşti. Metoda care ţine grăsimea departe de tine

Multe persoane sustin ca nu pot manca micul dejun si prefera sa bea cafea pe stomacul gol, ceea ce face doar sa ingreuneze metabolismul si sa faca astfel ca intreg organismul sa intre inca de la primele ore ale trezirii intr-o stare destul de proasta, cu un metabolism lent.

Micul dejun este explicat de unii dintre cei mai renumiti nutritionisiti in felul urmator: corpul uman este ca o masina care trebuie alimentata cu combustibil inainte de a pleca la drum. Evident, combustibilul face referire, prin comparatie, la micul dejun, oricare ar fi tipul „masinii”, respectiv corpul umant.

ASADAR, PENTRU O CURA DE SLABIRE SANATOASA SI CARE SA DEA REZULTATE IMEDIATE, TREBUIE SA STII CUM TE AJUTA DE FAPT MICUL DEJUN SA SLABESTI:
O persoana care doreste doar sa se mentina in forma trebuie sa isi calculeze caloriile consumate pe zi in felul urmator: 40% din calorii la micul dejun, 35% din calorii la pranz si 25% din calorii la cina.

Continuarea pe Lyla.ro