Horoscop: Cum te influenţează Luna Albastră din 21 mai, în funcţie de zodie

Fenomenul de Luna Albastra de pe 21 mai va fi ca un medicament pentru zodii. Afla cum te influenteaza Luna Albastra din 21 mai 2016, un fenomen astronomic des intalnit, insa cu o puternica incarcatura karmica din punct de vedere astrologic.

RomaniaTV.net
20 mai 2016, 12:16
Horoscop: Cum te influenţează Luna Albastră din 21 mai, în funcţie de zodie

Cum te influenteaza Luna Albastra din 21 mai 2016, in functie de zodia in care te-ai nascut:

BERBEC

Primesti doza de energie care te caracterizeaza si simti ca poti face absolut orice de acum inainte cu viata ta. Din punct de vedere amoros, e posibil sa ai o noapte de neuitat.

TAUR

Iesi din zona ta de confort si faci tot posibilul sa eviti rutina. Descoperi noi motive pentru care merita sa lupti si te simti extrem de energic.

GEMENI

Luna Albastra din 21 mai 2016 iti ofera sansa de a-ti indrepta greselile din trecut. Anumite persoane iti pot da o lectie de viata care sa te faca sa privesti altfel asupra propriilor tale fapte.r

RAC

Luna Albastra incurajeaza, doar in cazul tau, schimbarea stilului de viata intr-unul mai sanatos. 21 mai este ziua ideala in care te poti apuca de sport sau de dieta.

LEU

Atentia ta va fi indreptata in proportie de 90% asupra familiei, cea pe care ai neglijat-o foarte tare in ultima vreme. Restabilesti legaturi de suflet.

FECIOARA

Cea mai mare schimbare poate avea loc pentru tine. Luna Albastra produce evenimente incredibile in viata ta: e posibil sa te muti in casa noua sau chiar in alta tara.

Citeste continuarea pe revista Teo