Cum te poate ajuta râsul să ajungi la orgasm

Un studiu recent a descoperit că odată ce creezi o atmosferă specială în dormitor, ai orgasmul garantat. Ce trebuie să faci este pe cât de simplu, pe atât de neaşteptat: să râzi cu lacrimi!

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 15:07
Cum te poate ajuta râsul să ajungi la orgasm

Cercetarea efectuata de profesori ai Universitatii Penn State, SUA, dezvaluie ca o atitudine jucausa este una dintre principalele trasaturi pe care barbatii le cauta la personalitatea potentialelor partenere. Nu e de mirare… Cine vrea sa iasa cu o tipa scortoasa, care nu stie sa zambeasca? Totusi, o parte a studiului ne-a surprins: atitudinea exuberanta e cu atat mai importanta in… dormitor!

„Sa mentii un spirit de gluma in pat si sa razi cat mai des provoaca organismul sa elibereze hormoni care iti amplifica senzatiile de placere si chiar te ajuta sa obtii mai repede orgasmul„, explica prof. dr. Carole Altman , coautoarea cartii „Don’t Have Sex Again Until You Read This Book”. Iata detalii…

Razi cat poti de mult

„Pufnitul in ras in mijlocul unei partide de sex poate parea oricum, dar nu romantic! Totusi, cand razi, corpul elibereaza endorfine, asa ca te simti mai euforica, ceea ce-ti creste buna dispozitie in general”, explica dr. Holly Phillips, realizatoarea rubricii medicale a emisiunii CBS This Morning.

In plus, in acelasi timp scade si secretia hormonului stresului, cortizolul. „Drept rezultat, nu mai esti tensionata si ai mult mai putine sanse sa fii anxioasa in timpul actului sexual. Asadar, te poti concentra pe ceea ce-ti face placere, fapt care permite mintii si trupului sa se relaxeze si sa atingi punctul culminant”, spune si dr. Daniel Amen, autor al cartii „The Brain in Love”.

Citeste restul articolului pe Cosmopolitan.ro.