Cum trăieşte cea mai bogată funcţionară din România: câştigă 15.000 de euro pe lună

Câştigă peste 15.000 de euro pe lună, dar stilul ei de viaţă nu iese cu nimic în evidenţă. Este vorba despre Carmen Radu, cel mai bogat funcţionar din România. Deşi are bani cât să îţi permită să nu mişte un deget, femeia este foarte chibzuită.

RomaniaTV.net
21 mart. 2014, 09:21
Cum trăieşte cea mai bogată funcţionară din România: câştigă 15.000 de euro pe lună

Carmen Radu preferă să se aprovizioneze de la magazinele de cartier, iar de şoferul de la serviciu se foloseşte foarte rar.

Carmen Radu este plătită regeşte. Primeşte lunar 15.000 de euro de la statul român pentru cele patru funcţii pe care le ocupă: director economic la Autoritatea de Supraveghere Financiară, membru al Consiliului de Administraţie Nuclearelectrica şi Romatsa, dar şi la Consiliul de Supraveghere al unei alte instituţii. Cu toate acestea, femeia trece aproape neobservată pe oriunde merge.

Potrivit Cancan, singurele indicii care trădează faptul că femeia are un venit cu mult peste medie sunt vila impunătoare în care locuieşte şi maşina de lux pe care o conduce. În rest, Carmen Radu, ca orice om de rând, îţi face cumpărăturile la un supermarket de cartier, merge la farmacie, îşi conduce singură maşina personală şi doar rar foloseşte şoferul pe care îl are pus la dispoziţie de la locul de muncă.