Cum va arăta Guvernul propus de PSD, dacă va trece moţiunea. Paul Stănescu „a dat din casă”

Paul Stănescu, secretar general al PSD, a declarat că partidul social-democrat îşi doreşte un guvern tehnocrat până la alegerile parlamentare.  

RomaniaTV.net
23 aug. 2020, 10:24
Cum va arăta Guvernul propus de PSD, dacă va trece moţiunea. Paul Stănescu „a dat din casă”

„Partidul Social Democrat va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru. E un fost membru de partid, o personalitate de stânga, atât pot să vă spun la această oră. Fost membru PSD și acum lucrează într-un mediu economic. (…) Singur că în spatele programului politic de azi, noi avem un program economic pe termen scurt și mediu. Deja este construit. (…)”, a spus Paul Stănescu la digi24.

Întrebat daca dacă nu cumva acest fost membru PSD din mediul economic lucrează la BNR (Florin Georgescu – n.r.), social-democratul a refuzat să mai dea detalii, afirmând că deja a spus destul.

Paul Stănescu a declarat că PSD îşi doreşte un guvern tehnocrat până la alegeri. 

„Tehnocrat, dar cu o orientare de stânga, cu un program făcut împreună cu prim-ministrul, un program al PSD, un program economic al PSD, fără discuții. În această perioadă foarte grea, trebuie să găsim oamenii cei mai buni, specialiștii cei mai buni. Nu știu dacă cei mai buni specialiști îi găsim în PSD, așa că e o soluție bună un guvern alcătuit din tehnocrați, fie ei și membri de partid”, a precizat secretarul general al PSD.

Citeşte şi Gabriela Firea: Guvernul a scăpat lucrurile de sub control. Ne fac de râs

Este vorba de Florin Georgescu, Liviu Voinea, Viorel Ştefan şi Cristian Socol – ei sunt specialişti în finanţe şi au fost fie miniştri ai Finanţelor în guvernele PSD, fie ministru al Bugetului, în cazul lui Liviu Voinea, cel care este considerat şi un prieten al lui Marcel Ciolacu, preşedintele ales al PSD.