Cum va fi 2012 pentru politicienii români, conform zodiacului chinezesc

Anul 2012, considerat anul Dragonului în zodiacul chinezesc, va fi unul bun pentru politicienii români, a declarat la România TV astrologul Oana Hanganu.

RomaniaTV.net
18 feb. 2012, 14:04
Cum va fi 2012 pentru politicienii români, conform zodiacului chinezesc

Personalităţile născute în anul Maimuţei, precum Victor Ponta, Mihai Răzvan Ungureanu, Anca Boagiu sau Elena Băsescu, au susţinerea Dragonului. Roberta Anastase , care este născută chiar în anul Dragonului, va avea un an foarte bun, iar Victor Ponta va avea un an extraordinar, a spus astrologul.

Mihai Răzvan Ungureanu este, în zodiacul chinezesc, Maimuţă de pământ, şi, prin urmare, este un om care la prima impresia pare doar un partener de dialog, dar este cel care face jocurile”, a explicat Oana Hanganu.

Astrologul a precizat că preşedintele Traian Băsescu este Iepure de metal, în zodiacul chinezesc. Anul său s-a terminat în ianuarie, aşa că succesul său începe să mai scadă, însă el este o persoană care va cădea tot timpul în picioare, spune zodiacul.

În ceea ce priveşte noii miniştrii numiţi anul acesta, aceştia au şanse mari de a-şi dezvolta cariera, fiind un an bun pentru ei, întrucât astrele sunt de partea lor.

Astrologul Oana Hanganu a mai spus că pentru Crin Antonescu, care este Mistreţ de pământ, va fi un an relativ bun, dar se poate trezi cu trădări din partea aliaţilor, conform zodiacului chinez.

Anul Dragonului a început pe 23 ianuarie şi se va încheia pe 9 februarie 2013.