Cum va fi vremea în luna aprilie. Prognoza meteorologilor ANM

Publicat: Duminică, 31 Martie 2019 11:56 // Actualizat: Duminică, 31 Martie 2019 11:56 // Sursa: romaniatv.net

Meteorologii anunţă că luna aprilie va debuta cu o săptămână cu temperaturi mai scăzute decât normalul perioadei şi cu un deficit de precipitaţii. Ulterior, temperaturile vor creşte şi se vor apropia de cele normale, dar deficitul de precipitaţii va continua. În cea de-a treia săptămână a lunii sunt prognozate mai multe ploi, în unele zone ajungându-se mai un mic excedent.

Foto: Unsplash.com

Săptămâna 01 – 08.04.2019

Valorile termice se vor situa în general sub cele specifice acestei perioade în regiunile extracarpatice şi la munte, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

”Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane din vestul şi nordul teritoriului”, transmit meteorologii ANM.

Săptămâna 08 – 15.04.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării.

În plus, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile intracarpatice şi apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest.

Săptămâna 15 - 22.04.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în general în jurul celor specifice acestui interval.

”Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, cu posibilitatea unui uşor excedent local în regiunile sudice, dar şi a unui uşor deficit în nord-vestul teritoriului”, au mai transmis meteorologii.

Săptămâna 22 - 29.04.2019

Temperaturile se vor încadra în normalul perioadei, dar cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în jumătatea vestică a teritoriului.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului şi a cantităţilor de precipitaţii faţă de media perioadei 1993-2016.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 mar 19:13
Răspunde | Votează email 0 email
Costin Paraschiv
Pintea Doamna Pintea a sters ce iam comentat nu oamenii au putere ei sunt ascultati de entitati de lumina si se petrece ce vrea ei .Nu ai voe sa zici eu pot fac ca apare mindriea si ti se ia daru .Iam scris doamnei Pintea ca eu mam rugat sa ploua cu piatra la dabuleni pentru ca la ales pe Geoana si a fost in 2009 sau cam pe atunci2012 dar stiu ca a fost ca ziceau oamenii ca nu platesc impozit pe venit .Si Gr Strainu sia dezactivat comentariile pe youtube .Daca mai vine Ignatenco intrebatil daca instalatiile HAARP pot face ce se lauda Strainu .Am scris pe faceb atunci cind la schimbat pe Grindeana ca din vest pina la galati va veni grindina furtuni si cam pe atunci iam comentat doamnei Pintea la postarea de 30 min Voi cu Vouicu .Am zis drept eu nu vad nu prezic eu vreau asa atunci ma rog si motivez .Daca nu pot motiva nu se petrece nimic sau ceva slab doar .Si cu justitiea ori va fi dreapta ori nu va fi deloc se vor minca precum cainii .Mai vorbim .Nu mai dati vina pe incalzirea globala etc pe taerea padurilor ca nu are nimic cu uraganele .
1
EUR
4.8418
RON
13 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H