Adi Nartea, dezvăluiri-șoc! Cine este femeia care i-a pus capac. ”A coborât armata din pod”

Adi Nartea este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. Deși este căsătorit de mai bine de nouă ani cu Alina, cu care are o relație încă din anul 2010, actorul a recunoscut cine este de fapt femeia care i-a pus capac.

18 mai 2023, 12:22
Adi Nartea, dezvăluiri-șoc! Cine este femeia care i-a pus capac. ”A coborât armata din pod”
Adi Nartea, dezvăluiri-șoc! Cine este femeia care i-a pus capac

Adi Nartea, dezvăluiri-șoc! Cine este femeia care i-a pus capac. Adi Nartea a cunoscut-o pe Alina Ferinceac în anul 2010, în timpul unei ședințe foto care a avut loc în Tunisia.

Citește și EXCLUSIV Cu ce echipă ține Dana Budeanu. Și fiicele sale sunt pasionate de fotbal: ”Sunt cunoscatoare, pot să le duc în orice redacție sportivă”

Adi Nartea, dezvăluiri-șoc! Cine este femeia care i-a pus capac

Câțiva ani mai târziu, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar de atunci și până acum, sunt de nedespărțit.

Cu toate acestea, Adi Nartea a recunoscut recent, că nu Alina este cea care i-a pus capac, ci este vorba despre o altă femeie.

Actorul a mărturisit că cea care a coborât milităria din pod a fost chiar mama sa și asta pentru că în adolescență a fost un tip foarte neliniștit.

”Maică-mea a fost aia care a coborât armata din pod, în loc să o coboare tatăl meu. Taică-miu era liniștit, n-avea nicio treabă”, a declarat Adi Nartea pentru CANCAN.ro.

Întrebat cum a reacționat mama sa atunci când a cunoscut-o pe cea care a avea să îi devină soție Adi Nartea a răspuns: ” Eu am zburat de acasă foarte repede și nu prea a avut timp să zică. Am făcut cam ce am vrut eu, pentru că maică-mea a simțit din liceu că nu prea mai eram de stăpânit și a zis «lasă-l să-și facă ce-l bate capul». Și a fost OK, adică nu i-am cerut acordul. Când am dus-o acasă a fost ca și împlinită treaba.”

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte, atunci când i s-a descoperit o tumoare în cap, în spatele ochiului. Când a aflat vestea tristă, nu a ştiut cum să reacţioneze, i-a luat câteva zile până să realizeze ce i se întâmplă. Se întreba dacă operaţia va reuşi sau va muri.

Protagonistul din celebrul serial „Vlad” a povestit experienţa care i-a schimbat total percepţia despre viaţă. De asemenea, acesta le-a oferit câteva sfaturi celor care poate trec prin situații asemănătoare în aceste momente, dar și celor care sunt perfect sănătoși.

„Aveam o tumoare în cap, în spatele ochiului. Mi-au spus că voi ramâne desfigurat. De la aflarea veștii și până la momentul operației, viața mea s-a schimbat total. Mi-am dorit să dețin controlul la tot, dar sunt atât de multe lucruri care se întâmplă încât în mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?

Eu, unul, am simțit că m-am întors la întrebări pe care nu le-aș fi pus altfel vizavi de viață și de ceea ce va urma. După ce am aflat vestea, mi-au trebuit câteva zile să o diger, iar apoi am intrat într-un… mood operațional, să îi spunem.

Un sfat ar fi să își țină mintea ocupată, nu să îți plângi de milă, deoarece nu te va ajuta în niciun fel. Cred că e mai bine să îi activezi acel plan de acțiune, în care să faci orice. Nu ai motive să ieși din casă și să faci anumite lucruri? Ieși! Sună un prieten, ajută pe cineva.

Pe mine m-a ținut ocupat birocrația – tot ce aveam de făcut pentru pregătirea operației și înțelegerea mai bună a termenilor medicali. Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii de acolo.

Până una, alta, chiar dacă s-a întâmplat ceva, te uiți la tine: ai doua mâini, două picioare, respiri? Pornește de acolo! Când toată lumea caută rețeta perfectă, cel mai important e să cunoști ingredientul principal: pe tine. Iar pentru asta nu-ți trebuie neapărat vreo experiență traumatizantă, ci poți să-ți imaginezi și să o faci fără a fi nevoit să treci prin asta”, a spus Adi Nartea pentru Viva.ro.

Citește și Bat clopote de nuntă la Survivor România 2023! Mai sunt doar câteva săptămâni până la evenimentul anului