Cum vrea fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu să scape de închisoare

Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, este dispus să muncească la spaţii verzi pentru a scăpa de puşcărie, potrivit România TV. Liberalul le-a spus judecătorilor că dacă va fi găsit vinovat vrea să presteze muncă în folosul comunităţii. Dobriţoiu riscă 7 ani de închisoare în dosarul "case pentru generali" care are astăzi ultimul termen. Procurorii au cerut şi degradarea militară a lui Corneliu Dobriţoiu şi a celorlalţi inculpaţi.

RomaniaTV.net
23 feb. 2015, 08:26
Cum vrea fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu să scape de închisoare

Corneliu Dobriţoiu a fost trimis în judecată alături de alte zece persoane pentru abuz în serviciu. Fostul ministru al Apărării este acuzat că a premeditat obţinerea unei locuinţe de serviciu în mod ilegal. Procurorii susţin că fostul ministru al Apărării a reuşit, cu o adeverinţă medicală care arăta că soţia sa este bolnavă, să dobândească un apartament cu patru camere. DNA arată că documentul a fost emis cu mult timp înainte, ceea ce denotă premeditarea.

Procurorii au descoperit neconcordanţe şi în ceea ce priveşte situaţia fiului vitreg al demnitarului. Astfel, acesta figura drept student şi fără locuinţă, dar de fapt era căsătorit şi avea casă într-un oraş din ţară.