Cumnata Simonei Halep a făcut senzaţie în Dubai. Luminiţa este fiică de muzicieni

Cumnata Simonei Halep a făcut senzaţie în Dubai, acolo unde a mers în vacanţă, împreună cu soţul ei, Nicolae, fratele tenismenei. Cei doi sunt căsătoriţi din 2017 şi au împrună doi copii, o fetiţă şi un băieţel.

19 mart. 2021, 13:25

Cumnata Simonei Halep a făcut senzaţie în Dubai. În plină pandemie, fratele tenismenei şi-a dus soţia în vacanţă, unde au petrecut câteva zile minunate alături de câţiva buni prieteni.

Luminiţa, deşi are la activ două sarcini, arată foarte bine şi nu a ezitat să îşi împărtăşească cu prietenii virtuali imagini din exclusivistul Dubai, pe Instagram.

Absolventă a Universitatii „Ovidiu”, Luminiţa provine dintr-o familie de muzicieni. Părinţii ei au cântat în formatia Kavalla.

Citeşte şi: Simona Halep, primele declaraţii după rapel: „Sunt mai liniştită. Nu am avut efecte adverse”

Cumnata Simonei Halep a făcut senzaţie în Dubai

Nicolae, fratele Simonei Halep, şi soţia lui, Luminiţa

Nicolae, în vârstă de 35 de ani, este primul tenismen al familiei, dar sportul este doar un hobby pentru el. Sora lui a ajuns o campioană a lumii, iar el și-a văzut de alte preocupări. Relația dintre cei doi frați rămâne însă excelentă.

Simona Halep a lansat un nou parfum

Celebra jucătoare de tenis

și-a lansat propriul parfum care poartă denumirea ”Her story” și care face parte din gama Avon. Parfumul a fost lansat anul trecut de 8 martie, chiar de Ziua Femeii.

Sportiva are propriul ei parfum, iar acum a anunțat o nouă lansare, printr-un mesaj pe Facebook.

Chiar si cand nu sunt pe teren ma antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai bland, invat sa ma iubesc in fiecare zi si sa imi ofer libertatea de care am nevoie. Si pentru asta am ales sa scriu o noua poveste impreuna cu Avon Space prin noul parfum HerStory Love Inspires. Sper sa fie si pentru tine inspiratia de care ai nevoie sa incepi chiar de astazi antrenamentul tau cu tine” , arată sportiva printr-un mesaj pe Facebook.

Conform site-ului oficial, noul parfum are un pret mai mult decat accesibil, costand 67 de lei.