Cum arată vila Simonei Halep din cartierul Primăverii. Este aproape gata

Simona Halep a cumpărat anul trecut o vilă în cartierul Primăverii care arăta într-o stare precară, acum sportiva a transformat casă într-o vilă luxoasă.

13 mart. 2021, 14:13
Cum arată vila Simonei Halep din cartierul Primăverii. Este aproape gata

Cum arată vila Simonei Halep din cartierul Primăverii. Sportiva nu a mers la Doha și Dubai din cauza problemelor medicale, însă a profitat de pauza neașteptată pentru a superviza personal lucrările la vila pe care a achiziționat-o anul trecut în Capitală. Se pare că tenismena ar putea sărbători Paștele în noua sa casă.

Simona Halep și-a cumpărat o vilă în cartierul Primăverii din Capitală, unde vrea să se stabilească alături de soțul și viitorii săi copii, sportiva fiind o familistă convinsă. Simona Halep merge aproape zilnic la proprietate pentru a se convinge că totul este în grafic, iar vila este aproape gata.

Cum arată vila Simonei Halep din cartierul Primăverii. Conform imaginilor făcute publice de Click, lucrările prind contur. A fost pus un gard de metal, iar balconul a fost renovat. De asemenea, au fost montate şi camerele video, ceea ce înseamnă că mutarea fostului lider mondial în noua locuinţă se va produce în viitorul apropiat.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu. Este cu 20 de ani mai tânără

În prezent, sportiva locuiește în complexul Stejarii,  într-un apartament spaţios pus la dispoziţie de proprietarul amplasamentului, Ion Ţiriac, şi acolo are totul la dispoziţie, de la restaurant la teren de antrenament şi condiţii de recuperare.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai

Simona Halep, locul 3 WTA, nu va participa la turneul de categorie WTA 1.000 de la Dubai, programat între 8 şi 14 martie, la care este deţinătoarea trofeului. Românca s-a impus la ediţia de anul trecut a turneului, după ce a câştigat finala cu Elena Rîbakina, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6.

Simona Halep se retrăsese anterior şi de la Qatar Open, competiţie de categorie WTA 500 care are loc, în această săptămână, la Doha. Sportiva ar trebui să participe la Miami Open, turneu tot de categorie WTA 1.000, care va începe la 23 martie.