Doliu la FCSB. Mesaj dureros transmis de Mihai Stoica: „Vei rămâne alături de noi mereu”

Fanii celor de la FCSB au pierdut unul dintre cei mai vechi membri ai Peluzei Nord chiar înaintea meciului cu West Ham United, din grupele UEFA Conference League.

04 nov. 2022, 14:14
Doliu la FCSB. Mesaj dureros transmis de Mihai Stoica: „Vei rămâne alături de noi mereu”
Doliu la FCSB. Mesaj dureros transmis de Mihai Stoica: "Vei rămâne alături de noi mereu"

Doliu la FCSB. Bogdan „Bassa” Bercan suferea de scleroză laterală amiotrofică, o boală incurabilă, şia  murit la doar 37 de ani. Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a postat un mesaj special pe Facebook: „Vei rămâne alături de noi mereu, om și stelist de excepție! Rămas bun, Bassa!”.

Citeşte şi: Gigi Becali se retrage de la FCSB. „Vând pe oricine! Nu vreau să fiu batjocorit!”

Din acest motiv, înaintea meciului cu West Ham United s-a ţinut un moment de reculegere, iar pe cubul de pe Arena Națională a apărut o fotografie a fanului care a decedat. De asemenea, jucătorii de la FCSB au purtat banderole negre pe braț în memoria suporterului decedat.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu o vrea pe FCSB în Ghencea. „E momentul ca această situaţie aberantă să înceteze!”

Peluza Nord a postat un mesaj în care a inclus un cântec de galerie, dedicat lui Bogdan „Bassa” Bercan: „Odihnește-te în pace Bassa / Dar va veni și clipa când eu nu voi mai fi / Când roșu și albastru pe cer se vor uni / Iar eu, echipa mea, de sus te voi privi / Căci chiar și după moarte nu te voi părăsi!”.