Cumpanaşu, scandal cu procurorii din cazul Caracal la un an de la dispariţia Alexandrei! „Fi-ţi ai dracu de golani!” VIDEO

Alexandru Cumpănașu a postat pe pagina sa de facebook un video în care îl insultă pe procurorul Cristian Popescu. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu un an şi despre care procurorii DIICOT susţin că a fost ucisă de acesta, a încercat să-l blocheze pe procurorul Popscu la ieşirea din curtea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 14:10
Cumpanaşu, scandal cu procurorii din cazul Caracal la un an de la dispariţia Alexandrei! „Fi-ţi ai dracu de golani!” VIDEO

Cunoscut pentru reacțiile sale intempestive, Alexandru Cumpănașu nu se dezminte nici de această dată. Împreună cu o echipă de filmare, unchiul Alexandrei Măceşanu a încercat să blocheze mașina lui Cristian Popescu, procurorul care s-a ocupat la început de dosarul dispariţiei fetei. Cumpănaşu îl acuză pe procuror că a împiedicat accesul polițiștilor în casa lui Gheorghe Dincă înainte de 6.00 dimineața, fapt ce a dus la uciderea Alexandrei Măceșanu, tânăra dată dispărută acum fix un an, pe data de 24 iulie 2019, deși aceasta sunase de trei ori în cursul zilei la 112. 

Citeşte şi: Un an de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, fata răpită de Gheorghe Dincă. În ce stadiu este dosarul Caracal

Deși dovezile duceau către incriminarea lui Gheorghe Dincă, procurorul Popescu le-a considerat insuficiente pentru a organiza un flagrant, astfel nereușind să întâmpine tragica desfășurare de evenimente care au avut ca rezultat decesul Alexandrei Măceșanu. In urma perchezițiilor, tot ce s-a mai găsit a fost incineratorul artizanal în care anchetatorii DIICOT spun că ar fi fost ars trupul tinerei care sunase la 112 după ajutor. Rezultatul a fost suspendarea din activitate a procurorului craiovean la 1 august 2019 de către Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, însă a revenit, prin decizia aceleiaşi structuri, spre finele lunii noiembrie. 

Citeşte şi: Lovitură de teatru la un an de la dispariţia Alexandrei Măceşanu. Veste tristă anunţată de Alexandru Cumpănaşu

Dovada faptului că Alexandru Cumpănașu nu a iertat lipsa de atitudine a autorităților și proasta gestionare cazului nepoatei sale stă în imaginile postate de acesta pe pagina sa de Facebook. În momentul în care Cristian Popescu încearcă să iasă din curtea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, unchiul Alexandrei se postează în fața mașinii acestuia, forțându-l astfel să se întoarcă. În înregistrare, Cumpănaşu afirmă că a încercat sa-l confrunte pe procurorul care a coborât din mașină și l-a evitat elegant, intrând în clădirea Parchetului. El a încercat astfel să-i ceară socoteală celui care s-a ocupat în primă fază de cercetarea cazului. 

„Fi-’ţi ai dracu’ de golani!“, poate fi auzit Cumpănașu înjurând în urma procurorului care evită orice fel de interacțiune. De asemenea, el a postat un lung mesaj pe contul său de Facebook în care cere socoteală pentru faptele petrecute în urmă cu un an. 

Citeşte şi: „Nu sunt lăsat să spun!”. Dezvăluiri de la procesul lui Gheorghe Dincă de la Tribunalul Olt

„Cine a acoperit REȚEAUA care include copiii și complicii lui Gheorghe Dincă? De ce s-au opus Popescu, Zavoianu, Vasilescu, Pistol, Mirea la propunerea lui Alexe de a se intra peste Dinca fără mandat încă de la ora 22:00? De ce DIICOT a tratat cazul ca pe un caz de omor și nu de trafic de persoane. Deși are și avea dovezi multiple?”
 
Sunt câteva dintre întrebările adresate în eter de către Cumpănaşu. Ieri şi astăzi a continuat seria postărilor pe acelaşi subiect, culminând cu răspunsul procurorului la întrebarea ce simte despre răpirea Alexandrei:
 
„NU SIMT NIMIC”