Cumpără o pâine şi susţine locul de muncă al unei mame singure

Dacă eşti pasionat de un stil de viaţă sănătos şi îţi doreşti ca produsele pe care le pui pe masă să fie din ingrediente 100% naturale, atunci te invităm să participi la un eveniment de excepţie, unde arta bucătăriei se împleteşte perfect cu bunătatea sufletului.

RomaniaTV.net
26 iul. 2016, 07:32
Cumpără o pâine şi susţine locul de muncă al unei mame singure

Vino pe 28 iulie 2016 începând cu orele 17.00 în str Drumeţului nr 2A să descoperi aroma inconfundabilă a pâinii cu maia, marca „MamaPan” şi să-ţi aduci aminte de savoarea dimineţilor din copilărie. În plus faci şi o faptă bună: susţii locul de muncă al unei mame singure!

Brutăria „MamaPan” e un model de afacere altfel, care aduce pe piaţă produse naturale, sănătoase şi gustoase, susţinând, în acelaşi timp, persoanele pentru care este greu să îşi găsească un loc de muncă şi care se regăsesc în situaţii de viaţă dificile: mame care îşi cresc singure copiii sau care au mai mult de doi copii în întreţinere.

Vor fi standuri cu degustări şi punct de vânzare permanent cu preţuri promoţionale, aşa că poţi alege şi duce acasă pâine, plăcintă, fursecuri, sărăţele, biscuiţi, cornuleţe, după pofta inimii.

Citeşte şi  Cristina Herea dezvăluie culisele showbizului din România: Imaginea publică ascunde ADEVĂRURI INTERZISE