Cunoscut realizator TV îşi anunţă plecarea după şapte ani: „La un moment dat te saturi de oameni, alţii poate se satură de tine”

Silviu Mănăstire, realizatorul talk showului politic Dosar de Politician, a anunţat pe Facebook că se desparte de emisiunea care l-a consacrat şi a oferit explicaţii pentru decizia luată.

11 mai 2022, 13:37
Cunoscut realizator TV îşi anunţă plecarea după şapte ani: „La un moment dat te saturi de oameni, alţii poate se satură de tine”

Silviu Mănăstire a ţinut să mulţumească telespectatorilor care i-au fost alături în cei şapte ani în care a fost relizatorul emisiunii Dosar de Politician şi a subliniat faptul că în acest timp postul B1TV a înregistrat un profit de 6 milioane de euro.

„O mulţime de binevoitori in sensul propriu al cuvântului dar şi mulţi alti binevoitori cu ghilimelele de rigoare ma întreabă direct sau prin intermediari dacă am plecat de la B1TV. Răspunsul este DA. Colaborarea mea cu aceasta televiziune s-a închieiat după şapte ani. Înainte de a pleca am avut un binemeritat concediu in care am rezolvat multe lucruri personale.

Trebuie sa le mulţumesc încă o data aici şi acum oamenilor minunaţi, telespectatorilor mei, care au fost alături de mine in aceasta aventura. Fără pile, fără cunoştinţe si relaţii am construit un brand cu voi alături. In breasla asta au fost vremuri in care şefi din SRI hotărau cine moderează emisiuni la tv. Emisiunea va aparţine. Ştiu ca veţi fi alaturi de mine, aşa cum am spus la finalul ultimului dosar: in vremuri mai bune, in locuri mai bune.

Nu exista nicio teorie a conspiraţiei in ceea ce priveşte plecarea mea, deci trebuie sa ii dezamăgesc pe iubitorii de bârfe. Nu ma consider vedeta media şi aşa cum se întâmpla in viaţa fiecăruia dintre noi, din când in când, joburile se schimba, proiectele se schimba. Este valabil şi pentru profesia de jurnalist. De aceea nu am folosit plecarea mea pentru a face din ea o ştire. Sutele de mesaje primite in ultimele săptămâni m-au obligat sa va dau aceste explicaţii.

Citeşte şi: Valentin Uritescu, dus de urgenţă la spital. Medicii încearcă să-l stabilizeze

De ce am plecat? Pentru ca tot aşa cum se întâmpla in viaţa de zi cu zi a fiecăruia dintre noi, la un moment dat, te saturi de oameni, de locuri, alţii la rândul lor se satura poate de tine. Se numeşte rutina. Uneori e buna, de cele mai multe ori nu.

Câteva lucruri trebuie însă precizate: Dosar de politician a fost emisiunea de prime time a postului B1TV. Ne-am bătut de la egal la egal cu cei mari din branşa. Cu formate de televiziune bine finanţate şi cu mega echipe in spate. Am câştigat, am si pierdut. Nimeni nu ne-a ignorat însă. A fost doar munca mea si a unui tânăr si pasionat producator de televiziune pe nume Alexandru Chiritoi. Îţi mulţumesc Alex!

Cei mai importanţi si relevanţi politicieni, mai simpatici sau nesimpatici, au venit sa dea răspunsuri la întrebările dumneavoastră adresate de mine. In şapte ani nu a scăpat niciunul deşi de multe ori nu veneau tocmai foarte fericiti in studio. Sau dacă nu veneau “pentru ca nu aveam haz” cum îmi spunea un “mare lider”, cu siguranţa se uitau la emisiune cu infrigurare.

PS: atat timp cât Dosar de politician a fost emisiunea de prime time a televiziunii B1TV profitul acestui post de news& talk-show politic a fost de peste 6 milioane de euro.”, a scris Silviu Mănăstire pe Facebook.

Citeşte şi: Anamaria Prodan vrea să-i distrugă pe Reghe şi amanta: „Am să-i pun cu botul pe labe”