Actriţa Tora Vasilescu, dusă la spital după ce i-a venit rău pe stradă

Bucureştenii s-au topit, marţi, sub soarele arzător, iar printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei s-a numărat şi cunoscuta actriţă Tora Vasilescu, care a avut mari probleme de sănătate în timpul unei filmări şi a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
30 iul. 2013, 16:45
Actriţa Tora Vasilescu, dusă la spital după ce i-a venit rău pe stradă

Actriţa Tora Vasilescu a fost preluată de un echipaj SMURD, marţi, de la o filmare şi transportată la Spitalul Elias din Capitală pentru investigaţii, informează Mediafax. Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, actriţa se afla în zona Piaţa Iancului, unde se află şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC), la o filmare, când i s-a făcut rău, iar echipajul SMURD a constatat că a fost vorba despre un puseu hipertensiv şi a transportat-o pe cunoscuta actriţă la Spitalul Elias.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, Valentin Calu, a declarat că puseul de hipertensiune s-a produs pe fondul căldurii excesive şi că, deşi starea ei s-a ameliorat, Tora Vasilescu va rămâne totuşi peste noapte la spital.

Tora Vasilescu, în vârstă de 62 de ani, este o actriţă de teatru şi film, ce a fost distinsă de trei ori cu premiul pentru interpretare al Uniunii Cineaştilor din România.

Bucureştiul s-a aflat, marţi, sub incidenţa unui cod portocaliu de caniculă, temperaturile maxime atingând 38 de grade la umbră.