Cupa României: CFR Cluj – Dinamo, un sfert cât o finală. Vezi programul meciurilor

Formaţia Dinamo, deţinătoarea trofeului, va întâlni campioana României, CFR Cluj, în sferturile de finală ale Cupei României "Timişoreana", conform tragerii la sorţi de marţi de la Casa Fotbalului.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 19:40
Cupa României: CFR Cluj – Dinamo, un sfert cât o finală. Vezi programul meciurilor

Meciul CFR Cluj – Dinamo va fi capul de afiş al sferturilor Cupei României, fază a competiţiei în care Rapid va avea ocazia să-şi ia revanşa în faţa Astrei, după eşecul din campionat.

Programul sferturilor de finală este următorul:

Meci 1: Petrolul Ploieşti – Concordia Chiajna

Meci 2: Rapid – Astra Ploieşti

Meci 3: Ceahlăul Piatra Neamţ – Oţelul Galaţi

Meci 4: CFR Cluj – Dinamo

În semifinale programul va fi următorul:

Semifinala I: Câştigătoarea meci 3 – Câştigătoarea meci 1

Semifinala II: Câştigătoarea meci 4 – Câştigătoarea meci 2

Partidele din sferturile de finală se desfăşoară în sistem eliminatoriu într-o singură manşă, pe terenul clubului care va fi extras primul la tragerea la sorți a fiecărui meci. În caz de egalitate, după 90 de minute de joc, se procedeaza la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă. Echipele pot efectua 3 înlocuiri de jucători şi nu sunt obligate sa folosească jucători sub 21 de ani.Cheltuielile de organizare a jocului se efectuează de clubul organizator, iar beneficiul se repartizează în mod egal ambelor echipe (art. 31.11 din ROAF).

Meciurile din cadrul sferturilor de finală vor avea loc miercuri, 28 noiembrie 2012, cu începere de la ora 13.30, cu excepţia celor televizate în direct, acestea urmând să aibă loc la datele de 27/28/29 noiembrie 2012, după caz, programul lor urmând a fi stabilit de Comitetul de Urgență al FRF.