Cupa României sferturi de finală. Derby violet de tradiţie: Poli Timişoara – FC Argeş. Programul complet

Poli Timişoara - FC Argeş este unul dintre meciurile dn sferturile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avot loc, luni, la sediul FRF.

08 nov. 2021, 18:04
Cupa României sferturi de finală. Derby violet de tradiţie: Poli Timişoara – FC Argeş. Programul complet

Cupa României sferturi de finală. Poli Timişoara – FC Argeş este unul dintre meciurile dn sferturile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi care a avot loc, luni, la sediul FRF.

Cupa României sferturi de finală

Iată programul meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României

Poli Timişoara – FC Argeş

FC Buzău – FC Voluntari

Chindia Târgovişte – Sepsi OSK

ACSO Filiaşi – CS Universitatea Craiova

  • meciurile sunt programate să se dispute în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2021, într-o singură manșă eliminatorie, pe terenul echipei din eșalonul inferior sau mai slab clasate

Mirel Rădoi, decizie-şoc la ultima lui acțiune la echipa națională. Surprize mari în lotul pentru meciurile cu Islanda şi Liechtenstein

CS Universitatea Craiova, deținătoarea trofeului și principala favorită, a avut noroc la tragerea la sorți și o va întâlni în „sferturi” pe ACSO Filiași, revelația acestei ediții de Cupa României. Chindia și Sepsi sunt singurele formații din primul eșalon care se vor întâlni în această fază a competiției.  În rest, FC Argeș și FC Voluntari au de înfruntat trupe din Liga 2 pentru a ajunge în semifinale, anume Poli Timișoara, respectiv FC Buzău.

România – Islanda, fără spectatori! Fanii, din nou interzişi pe stadioanele din România!

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că intenționează să schimbe formatul competițional din Cupa României. „Am demarat un proces de colectare de date cu toți actorii din fotbalul românesc. O structură optimizată a Cupei va aduce mai mulți spectatori pe stadioane. Noua structură va ține cont și de modificările de la nivel european. Ca orice altă industrie, avem nevoie de decizii strategice, inclusiv atunci când vine vorba de schimbarea sistemului competițonal”, a spus Răzvan Burleanu.