CUPA ROMÂNIEI. Trei meciuri, 13 goluri în meciurile de marţi, din optimi. Echipele calificate

Cupa României a programat marţi primele trei meciuri din faza optimilor de finală. Două partide s-au încheiat în 90 de minute, în timp ce Astra Giurgiu merge în sferturi după 120 de minute de joc.

27 oct. 2015, 21:23
CUPA ROMÂNIEI. Trei meciuri, 13 goluri în meciurile de marţi, din optimi. Echipele calificate

ACS Poli Timişoara, CSMS Iaşi şi Astra Giurgiu sunt primele formaţii calificare în sferturile de finală ale Cupei României.

Astra, liderul Ligii I, a condus la pauză cu 3-0 în meciul jucat la FC Braşov, în urma reușitelor lui Tembo (minutul 18), Budescu (28) și Ioniță II (35) și a părut să câștige fără probleme, însă, după înlocuirea lui Budescu, echipa lui Marius Șumudică le-a permis gazdelor să revină. Golurile brașovenilor au fost înscrise de Matei (67, 90) și Olteanu (88), din pasa aceluiași Matei, jucător care a ratat un penalty (57). La scorul de 3-3 după 90 de minute, meciul a intrat în prelungiri, golul victoriei Astrei fiind marcat de Alexandru Dandea (118). Marius Matei (FC Brașov) a ratat un penalty în min. 57.

ACS Poli Timișoara s-a calificat în sferturile de finală după ce a dispus cu 2-1 (1-0) de Petrolul Ploiești. Bănățenii au deschis scorul în finalul primei reprize, din penalty, prin spaniolul Javi Hernandez (40). Petrolul a rămas în zece oameni, după ce Adrian Ropotan a fost eliminat ușor pentru al doilea cartonaș galben (44). Oaspeții, conduși în acest meci de antrenorul interimar Mihai Oancea, au reușit egalarea după pauză, prin spaniolul Fernando Velasco (70). ACS Poli a marcat golul victoriei pentru fundașul Gabriel Cânu, după o minge respinsă greșit de Alexandru Benga.

CSMS Iași s-a calificat după ce a învins-o în deplasare pe Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1 (0-1). Concordia a deschis scorul prin Florin Răsdan (27), dar ieșenii au reușit să întoarcă rezultatul după pauză, grație golurilor înscrise de Narcis Bădic (50) și Cosmin Frăsinescu (70).


loading...
Partenerii noștri