Cuplu BOMBĂ în showbiz. Codin Maticiuc se iubeşte cu o cunoscută vedetă TV FOTO

Veste mare în lumea mondenă din România! Când nimeni nu se aştepta, Codin Maticiuc trăiește o poveste de dragoste alături de o vedetă de televiziune! Paparazzii au imaginile în care crăişorul de Dorobanţi apare alături de cea care a reușit să-i fure inima!

04 dec. 2017, 12:35

Codin Maticiuc, cel despre care s-au spus vrute și nevrute, s-a îndrăgostit de Flavia Mihăşan, superba blondină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, scrie spynews.ro. Deşi până acum au încearcat să-şi ţină relaţia departe de ochii lumii, cei doi iubăreți şi-au făcut apariţia în Centrul Istoric al Capitalei.

Sâmbătă seara, când toată lumea era pusă pe distracţie, Codin şi Flavia nu s-au lăsat mai prejos! Ei au mers împreună într-un club de stand-up comedy. Înainte de a intra la spectacol, cei doi au stat de vorbă pe trotuarul din faţa localului şi au încercat să lase impresia că între ei nu e nimic mai mult de o prietenie.

Citeşte şi Codin Maticiuc, nedezlipit de Flavia la o lansare de film

După ce s-au distrat copios, Maticiuc şi vedeta TV au schimbat foaia. În timp ce mergeau pe stradă, Flavia l-a luat de braţ pe Codin, iar tânărul a lăsat impresia că este fermecat de superba asistentă care face senzație dimineața, la Antena 1. Totuşi, deşi nu ar avea nimic de ascuns, ei şi-au tras glugile de la geci pe cap. Poate au făcut asta din cauza frigului de afară sau poate, pur şi simplu, şi-au dorit să fie discreţi.

Nu după mult timp, ca un veritabil îndrăgostit, Codin nu a mai rezistat şi a luat-o de mână pe Flavia. Gestul său a fost răsplătit cu un zâmbet de toată frumusețea de către vedeta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Ajunşi pe bulevard, tinerii s-au urcat într-un taxi şi s-au făcut nevăzuţi. Cel puţin aşa au crezut ei! Mașina a oprit în zona în care blondina își are domiciliul. Ce s-a întâmplat mai departe, nu e problema noastră. Oricum, să fie într-un ceas bun, dragilor!

Codin Maticiuc (37 de ani) a devenit cunoscut in peisajul monden pentru extravagenţele sale, dar şi pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu diferite domniţe dornice de celebritate. Tânărul a „marcat” la vedete precum Anna Lesko, Raluca Lăzăruţ, Maria Dinulescu şi Alina Crişan.

Flavia Mihăşan a intrat în echipa de la „Neatza” în 2013, când a câştigat concursul pentru postul de „vecină”. Aceasta este dansatoare profesionistă și balerină.