Dramă IMENSĂ pentru Diana Belbiţă. „Prinţesa Războinică” a făcut ANUNŢUL DUREROS

Diana Belbiță, alias "Prințesa Războinică", a ajuns în ringurile UFC, unde a debutat cu o înfrângere. Din păcate, cariera sportivei este în pericol, problemele de sănătate fiind cât se poate de serioase.

19 dec. 2019, 11:11
Dramă IMENSĂ pentru Diana Belbiţă. „Prinţesa Războinică” a făcut ANUNŢUL DUREROS

Diana Belbiță a revenit în România, pentru a asiasta la o gală, ocazie cu care a declarat că nu trece prin cea mai fastă perioadă a carierei sale.

„Nu voi lupta prea curând, dar sper să revin în ring”, a spus Diana Belbiță pentru WOWbiz.ro.

Diana Belbiţă a plecat DEFINITIV din România. SURPRIZĂ: în ce ţară s-a stabilit fosta vedetă de la EXATLON şi FERMA

Sportiva se confruntă cu probleme de sănătate.

IMAGINI ŞOCANTE! Diana Belbiţă, umplută de sânge la primul meci în UFC. Vedeta de la Exatlon şi Ferma a fost bătută măr în cuşcă! VIDEO

„Trebuie să mă operez la ambii genunchi. La unul am o ruptură de menisc, la celălalt e o altă problemă, tot la menisc. Mă voi opera la anul, sper să fie totul bine. Teoretic, într-o lună de la operație, pot să încep să fac din nou sport. Recuperarea trebuie să fie bună, sper să nu am nicio problemă după, mi-e dor să reintru în ring, dar nu îmi pot permite în asemenea situație. Medicii sunt optimiști, eu sunt la fel. Oricum, mă voi ține de recuperare cu sfințenie, mai ales că mi-e dor de antrenamente, de lupte și vreau să continui în UFC. Poate, dacă totul e bine, în vara viitoare revin”, a mai spus Diana Belbiță.