Cuplu bombă în showbiz! Mihai Gruia de la Akcent se iubeşte cu un celebru iepuraş Playboy

Mihai Gruia de la Akcent şoca pe toată lumea în urmă cu doi ani, când anunţa despărţirea de soţia lui, Laura. Cei doi au împreună doi copii, dintre care unul este înfiat. Chiar dacă în tot acest timp, viaţa lui personală a fost extrem de discretă, ca întotdeauna, iată că fostul cântăreţ trăieşte o nouă poveste de dragoste.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 10:40

Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, artistul s-a cuplat cu Claudia Stoica, un celebru iepuraş Playboy. Şatena deține un trup de invidiat, forme apetisante și trăsături care ar atrage orice bărbat.

Claudia simte că Mihai este… minunat pentru ea. Ce să zică altceva decât că e minunat. Da, și ce dacă sunt mai la început, nu cred că, la Claudia, se pune problema de tatonări acum. Mihai se poartă foarte frumos cu ea și asta e tot ceea ce contează!”, au declarat surse apropiate Claudiei pentru sursa menţionată mai sus.

Citeşte şi: Divorţ de Sărbători în showbiz. Prima reacţie a Laurei, după ce s-a aflat de despărţire

Mihai de la Akcent este divorțat și are 2 copii

Mihai de la Akcent s-a despărţit de Laura, cea care i-a fost soţie timp de zece ani şi cu care are doi copii. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate în urmă cu 2 ani.

Relația mea cu Laura a fost o relație matură, una frumoasă. Dar unul din minusurile noastre a fost, cred, că noi am fost de mici împreună. Drumurile noastre s-au despărțit cu mulți ani în urmă. Ea a luat-o într-o altă direcție care mie nu îmi plăcea. Eu am rămas în direcția mea care, la un moment dat, ei nu i-a mai plăcut. Deci, divorțul nu a însemnat absolut nimic pentru mine. Cred că și pentru mine, și pentru ea a fost un fel de eliberare”, a spus Mihai Gruia presei, la momentul despărțirii.