Cuplu de artişti de muzică populară, divorţ ca în telenovele: cântăreţul s-a cuplat cu mireasa la a cărei nuntă a cântat

Povestea căsniciei dintre cântăreţii Constantin Măgureanu şi Maria Loga bate orice scenariu de telenovelă: mariajul lor a luat sfârşit atunci când artistul s-a îndrăgostit de mireasa la a cărei nuntă a cântat împreună cu soţia sa. Povestea a fost spusă de Maria Loga la Antena Stars. Pe de altă parte, Constantin Măgureanu dezminte versiunea relatată de fosta sa soţie.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 08:20

Divorţul dintre cei doi a avut loc cu mulţi ani în urmă, mai exact în 2004, însă noi detalii ies la iveală chiar şi în ziua de azi. Constantin Măgureanu şi Maria Loga au avut o căsnicie de 12 ani. Maria era cu şapte ani mai în vârstă ca soţul ei, dar asta nu l-a împiedicat pe cântăreţ să se îndrăgostească de ea şi să o ceară de soţie. 

După 12 ani de căsnicie, însă, destinul i-a dus pe Maria şi pe Constantin la nunta Veronicăi, în calitate de solişti. Dar mariajul Veronicăi nu a durat mult… doar trei săptămâni. Constantin şi Veronica s-au îndrăgostit iremediabil. La opt luni de la nunta Veronicăi, Constantin a divorţat de Maria Loga.

„El a venit cu propunerea de căsătorie, dar i-am zis că nu sunt de acord cu așa ceva, pentru că era și o diferență de vârstă, dar a insistat. M-a cucerit cu bunătatea și cu liniștea lui. Soțul meu s-a îndrăgostit de o mireasă, a plecat de acasă și ea a divorțat la scurt timp. El acasă s-a comportat ca un soț, ca un bărbat. E confirmat că partenera lui de viață era însărcinată atunci”, a povestit Maria Loga, pentru Acces Direct.

Ea a divorțat la scurt timp, iar el a plecat de acasă. Legătura a început undeva în 2004, în ianuarie. Și a mai stat cu mine până în iunie, până când s-a hotărât să plece, timp în care el acasă el a fost un om perfect normal. Verigheta pe masă a lăsat-o fix în ziua în care a plecat. Iubita lui, actuala soție, era deja însărcinată când el a plecat de acasă”, a mai spus Maria Loga.

Citeşte şi Soţia unui celebru cântăreţ de muzică populară, implicată într-un accident mortal

La rândul său, Constantin Măgureanu și actuala lui soție au declarat că nimic din ceea ce a spus Maria Loga nu este adevărat.

Nimic din ceea ce a spus nu este adevărat. Prima dată s-a zvonit că a fugit Constantin Măgureanu cu mireasa, mă mir că a spus că nu a fost adevărat, zvonurile au plecat tot din cauza ei. Sunt foarte multe neadevăruri în ce a spus ea. Ea l-a denigrat trei ani de zile pe la toate televiziunile, că ea l-a făcu artist, nu e adevărat. Ea s-a victimizat prea mult. Între noi a fost dragoste la prima vedere. La nunta mea nu am avut nicio legătură, ne-am cunoscut după vreo 8-9 luni”,  a poevstit actuala soţie a lui Constantin Măgureanu, Veronica.

Eu am făcut primul pas. Eram căsătorit, aveam problemele mele personale și nu e obligatoriu să rămâi căsătorit cu o persoană dacă nu mai simți nimic pentru persoana aceea”, au precizat Constantin Măgureanu.