Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile. Ucrainenii Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova au făcut publică despărţirea şi au spus că experimentul a scos la iveală mai multe realităţi incomode.

18 iun. 2021, 22:06
Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile
Ucrainenii Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile. Cei doi tineri din oraşul Harkiv din estul ţării au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine’s Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor.

Pe parcursul experimentului, pe care l-au împărtăşit unei audienţe în creştere pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul.

Citeşte şi: Metoda absolut bizară prin care un cuplu a decis să rămână împreună. Dețin recordul mondial. „Până când nunta ne va despărți”

Cuplul care a purtat cătușe pentru a-și salva relația, se desparte după 123 de zile

Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe unul de altul, a plâns în timp ce a relatat această despărţire. „Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi„, a declarat tânăra pentru Reuters în cadrul unui interviu acordat din Kiev.

De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că partenerul său de viaţă nu i-a acordat suficientă atenţie: „Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta„.

Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură disperată pentru salvarea relaţiei lor, în opinia sa cătuşele ajutându-i să înţeleagă faptul că „nu gândesc la fel”. „Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi„, a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.

Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.

Cei doi au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor din Ucraina şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din această ţară, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar.