Metoda absolut bizară prin care un cuplu a decis să rămână împreună. Dețin recordul mondial. „Până când nunta ne va despărți”

Un cuplu a decis că și-ar rezolva mai eficient certurile dacă ar pune în aplicare o metodă mai puțin obișunuită de a rămâne împreună.

01 iun. 2021, 09:06

Un cuplu, din Ucraina, a decis să pună în aplicare o metodă extrem de bizară de a-și rezolva mai ușor certurile, aceștia au decis să se încătușeze unul de celălalt până în ziua în care se vor căsători. Se pare că Viktoria Pustovitova și Alexander Kudlay au decis că relația dintre ei ar deveni mai puternică, dacă s-ar lega unul de celălalt la propriu printr-o pereche de cătușe. Această idee le-a trecut prin cap nebunaticilor tineri chiar de Ziua Îndrăgostiților, când au făcut pactul că doar nunta îi va despărți din strânsoarea cătușelor.

„Obișnuiam să ne despărțim o dată sau de două ori pe săptămână. În timpul unui alt scandal, Vika a spus încă o dată că trebuie să ne despărțim, iar eu am răspuns: Atunci te voi lega de mine.” a explicat Alexander și chiar asta a făcut.

Un cuplu determinat: „Suntem cam sătui unul de celălalt”

Ideea de a se încătușa unul de celălat chiar e posibil să le fi consolidat relația celor doi, deoarece împreună au stabilit un record mondial. Viktoria Pustovitova și Alexander Kudlay au devenit partenerii care au stat cea mai îndelungată perioadă de timp legați unul de celălalt. Ei sunt determinați să rămână legați prin cătușe până când se vor căsători. De asemenea, îndrăgostiții au de gând să participe chiar și la un reality-show împreună, în care să povestească despre provocările relației speciale dintre ei.

„Suntem cam sătui unul de celălalt. Este complicat pentru mine. Eram nervoasă, sunt nervoasă și, probabil, voi continua să fiu nervoasă„, a spus Viktoria.

„Da, am avut momente în care am vrut să scot cătușele și le-am smucit. Dar cu trecerea timpului, m-am liniștit. Ne-am săturat puțin de toate astea. Ne obosim unul pe celălalt. 24/7 împreună – unul dintre noi vrea să fie aici, celălalt acolo.”, a spus și Alexander, conform Reuters.