Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie

Găsești spirulină în magazinele cu produse naturiste sub formă de comprimate, granule, capsule, pudră. Nu are efecte secundare, în schimb îți oferă 280 de substanțe nutritive, care se asimilează în organism în proporţie de 80%.

RomaniaTV.net
18 apr. 2018, 07:58
Cura cu spirulină, indicată în hepatită şi anemie

Spirulina este astfel unul dintre cele mai eficiente tratamente naturale în bolile de ficat, anemii şi în afecţiuni ale inimii. Unde mai pui că e şi la îndemână: o poţi găsi în farmaciile naturiste sub formă de capsule, pudră, granule şi comprimate.

Regenerează celulele hepatice

Spirulina este cel mai eficient protector natural al ficatului, căruia îi furnizează din plin vitamine şi proteine. Alga contribuie la regenerarea celulelor hepatice, îmbunătăţind funcţiile ficatului. E indicată mai ales în hepatite cronice şi în ciroză hepatică.

De asemenea, spirulina ajută la regenerarea ficatului afectat de consumul excesiv de alcool sau de medicamente. În astfel de cazuri, se recomandă un tratament cu 8-10 comprimate pe zi, timp de 30 de zile.

Citeşte şi Băutura neagră care îţi detoxifică organismul pe loc

Pe o perioadă de timă similară se poate lua și pentru a preveni bolile oculare. Datorită vitaminei A din componenţă, spirulina preîntâmpină afecțiuni precum cataracta, miopia, glaucomul sau degenerescenţa maculară. De asemenea, antioxidanţii pe care-i conţine (zinc, vitamina D) întârzie îmbătrânirea prematură a ochilor.

Alungă hiperaciditatea stomacală

Cei care au probleme cu stomacul pot încerca un tratament cu 10-15 comprimate pe zi, timp de 30 de zile. Spirulina îmbunătăţeşte digestia, neutralizând acidul gastric în exces. Proteinele, clorofila, vitaminele A şi B din componenţa ei ajută la prevenirea şi vindecarea afecţiunilor aparatului digestiv şi a ulcerului gastric.

Află cum să ții o cură cu spirulină pentru a combate anemia AICI.