Cura de detoxifiere a limfei ţinută de Ioana Ginghină

Ioana Ginghină a devenit conştientă de importanţa alimentaţiei în viaţa ei şi, de câţiva ani buni, ea promovează unui stil de viaţă sănătos, fiind o adeptă convinsă a metodelor naturale.

22 oct. 2014, 10:48
Cura de detoxifiere a limfei ţinută de Ioana Ginghină

Atunci când vrea să-şi cureţe organismul de toate acumulările nocive, Ioana Ginghină este dispusă să treacă printr-o cură de detoxifiere a limfei, destul de agresivă. Rezultatele obţinute merită efortul, susţine artista, pentru că „limfa e ” vinovată” de multe dintre problemele noastre femeieşti, estetice sau nu”.

Cura de detoxifiere a limfei ţinută de Ioana Ginghină este benefică şi în lupta împotriva celulitei, iar în ziua în care o începe, vedeta a băut doar apă. De asemenea, cura poate fi ţinută, în prima zi, şi cu sare amară. „Ceea ce fac eu atunci când vreau cu orice preţ un abdomen plat, beau un pahar de apă cu o lingură de sare amară (sulfat de magneziu), după o masă copioasă. În acest mod, în 2-3 ore îmi curăţ colonul şi mâncarea nu are timp să se depună”, spunea Ioana atunci când vorbea despre detoxifierea cu sare amară.

Pe Unica.ro regăseşti întreaga cura de curăţarea a limfei.