Cură de detoxifiere de 24 de ore. Ce trebuie să mânânci dimineaţa, la prânz şi seara

În momentul în care vrei să ţii o cură de detoxifiere, ceea ce nu trebuie să faci este să consumi sucuri și apă toată ziua. Corpul tău are nevoie și de fibre și proteine ca să funcționeze.

21 apr. 2015, 18:21
Cură de detoxifiere de 24 de ore. Ce trebuie să mânânci dimineaţa, la prânz şi seara

În momentul în care te-ai trezit, o variantă bună și sănătoasă este apa călduță cu lămâie care are foarte multe beneficii. Apa simplă este și ea foarte importantă pe timpul zilei. Nu uita regula de minim 2 litri de lichide pe zi, scrie doctorulzilei.ro.

Înainte de masa de dimineață, un antrenament intens de exerciții fizice nu este recomandat, însă poți încerca câteva întinderi și exerciții de yoga cât să pui sângele în mișcare.

Masa de dimineață – un shake sănătos de iaurt greces, căpșuni, zmeură și banană care conține aproape 300 de calorii și destule fibre încât să te poți mișca pe tot parcursul zilei.

Citeşte şi Află totul despre dieta de detoxifiere

Cafea – deși este recomandată cafeaua pentru detoxifiere, la unii oameni efectul nu este unul binevenit. Încearcă să bei o cană de ceai verde. Acesta conține antioxidanți, accelerează metabolismul și te ține hidratat.

Masa de prânz – Pauze mici și dese. Dacă lucrezi la birou, la fiecare 20 de minute trebuie să te ridici și să te întinzi și trebuie să îți dezlipești ochii de pe monitor. La masa de prânz, bucură-te de o supă de legume verzi. Supa de linte sau supa de mazăre sunt două variante care sunt foarte bune când vrei să mânânci ceva ușor și să te detoxifici.

Shake – Dacă mai vrei o gustare înainte de cină îți suferăm să încerci un shake preparat din 2 mere, o ceașcă de bucăți de anans și câteva frunze de mentă pentru gust.

Masa de seară – Seara poți opta pentru o masă ușoară cum ar fi pește cu sparanghel sau orice alt fel de carne albă.

Citeşte şi Semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere