CURA DE DETOXIFIERE pe care o preferă franţuzoaicele

Frantuzoaicele sunt frumoase si au un ten neted, buze rosii, sanatoase, cu un aspect fizic atletic. Iata ce cura de detoxifiere prefera acestea.

28 oct. 2015, 09:43
CURA DE DETOXIFIERE pe care o preferă franţuzoaicele

Frantuzoaicele par frumoase aproape fara niciun efort. Si totusi, bucataria lor este plina de retete diverse, bogate in carnuri, in calorii si cu mult mult unt. Atunci, care este secretul lor? Cum reusesc sa manance asa si sa se mentina in forma?

Iata cura de detoxifiere de doar 3 zile pe care frantuzoaicele o adora. Este bazata pe struguri, care sunt deliciosi, iti dau energie, dar iti curata corpul in acelasi timp. Strugurii infrumuseteaza tentului si iti intineresc organismul.

Aceasta cura de detoxifiere este cunoscuta de multa vreme. In 1789, un profesor numit Desbois de Rochefort scria ca dieta de detoxifiere cu struguri este foarte buna pentru splina. Strugurii sunt bogati in fibre, asa ca te ajuta sa elimini toxinele din organism cu mare usurinta. De asemenea, vor reduce nivelul de stres din organsim, si te vor ajuta sa te odihnesti mai bine. Cura de detoxifiere preferata de frantuzoice iti da o stare de spirit mai buna si dureaza doar 3 zile, scrie teotrandafir.com.

ZIUA 1. Vei manca doar struguri. Este indicat sa mananci cate o mica cantitate de struguri la fiecare ora, decat sa iei doar 3 mese pe zi. Bea doua pahare cu apa imediat dupa ce te trezesti, apoi incepe sa mananci struguri de fiecare data cand ti se face foame. Poti sa bei apa, ceaiuri din plante, ceai verde, dar fara sucuri si cafea.

ZIUA 2. Desi inca nu simti efectele benefice, urmeaza cura de detoxifiere si a doua zi, dupa aceleasi reguli.

ZIUA 3. In a treia zi simti deja ca aceasta cura de detoxifiere are efecte benefice asupra digestiei tale. Mai mult, vei avea un ten reintinerit, o minte mai agera, o piele stralucitoare si o digestie mai usoara.

Citeşte şi Greşeli periculoase pe care le faci când te detoxifici