Curierat rapid, dar în ritm de melc! Doi soţi au expediat spre Bucureşti un colet care a ajuns după 23 de zile la destinaţie

Doi soți din Drobeta Turnu Severin au fost dezamăgiţi complet de serviicile de curierat al unei firme, după ce au expediat spre București un colet care a ajuns după nu mai puțin de 23 de zile, la destinație.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 05:41
Curierat rapid, dar în ritm de melc! Doi soţi au expediat spre Bucureşti un colet care a ajuns după 23 de zile la destinaţie

Au vrut să îi facă fiicei lor o supriză și i-au trimis alimente și materiale sanitare, însă coletul a ajuns la destinație după 23 de zile, timp în care alimentele s-au stricat. Este întâmplarea unor soți din Drobeta Turnu Severin care au trimis pachetul la București.

„Pe data de 6 aprilie, de dimineataţă, în jur de ora 10, ei l-au trimis seara, mi s-a spus că este în trafic, m-am interesat în nenumărate rânduri, au zis că o să facă livrarea, livrare care nu a mai avut loc”, a declarat Gicu Bărbuceanu.

Citeşte şi: Un curier livrează cu 30% mai multe colete în timpul pandemiei, aproximativ 130 de pachete pe zi

Cei doi soți spun că de-a lungul celor 23 de zile au tot încercat să ia legătura cu reprezentanții firmei de curierat, însă le-a fost imposibil.

„I-am sunat de atâtea ori pe robotul lor care răspunde automat, le-am făcut la sesizări, au spus că o să vină să primească fata pachetul dar e o bătaie de joc. Azi a venit pachetul pe care ar trebui să îl trimit la pătronul lor un cadou din partea familiei Bărbuceanu cu mulţumiri pentru bătaia de joc pe care o plătim”, a declarat bărbatul.

Oamenii au făcut plângeri la Protecția Consumatorului.