Cursa pentru Casa Albă. Donald Trump face declaraţii scandaloase

Donald Trunp, favoritul republicanilor în cursa pentru nominalitzarea candidaturilor la Casa Albă a ieşit din nou la rampă cu declaraţii scandaloase.

24 ian. 2016, 14:13
Cursa pentru Casa Albă. Donald Trump face declaraţii scandaloase

Miliardarul american, sigur pe admiraţia americanilor pentru el, s-a lăudat în timpul unui nou discurs electoral că nici dacă ar împuşca pe cineva pe stradă, în inima New York-ului, nu ar pierde nici măcar un vot pentru nominalizarea sa republicană în cursa pentru Casa Albă, informează CNN. Pentru a fi şi mai convingător, Trump a făcut un gest cu mâna ca şi cum ar fi avut o armă de foc cu care împuşca pe cineva.

Citeşte şi Alegeri SUA: Candidatul republican Donald Trump conduce în sondajele de opinie pentru nominalizarea la prezidenţiale

Trump este atât de sigur pe succesul său, încât nu se mai controlează uneori şi face afirmaţii scandaloase şi, de cele mai multe ori, jignitoare la adresa contracandaidaţilor săi, cum a făcut acum, folosind o „temă” foarte sensibilă în SUA, aceea a armelor de foc, ştiindu-se că în anii recenţi au avut loc multe tragedii în care au murit oameni nevinovaţi, inclusiv copii.

Controversatul politician a făcut aceste declaraţii cu ocazia unui eveniment electoral din statul Iowa.