Curse spre şi dinspre Italia, doar pe 26 mai. Ce categorii de cetăţeni vor putea călători la Roma şi Milano

Compania Tarom va introduce zboruri din Bucureşti spre Roma, Milano şi retur, în data de 26 mai 2020, anunţă operatorul aerian pe Facebook. Aceste curse vor fi operate în condiţii speciale instituite de stare de alertă.

RomaniaTV.net
23 mai 2020, 19:53
Curse spre şi dinspre Italia, doar pe 26 mai. Ce categorii de cetăţeni vor putea călători la Roma şi Milano

Astfel, vor putea veni din Italia în România doar cetăţenii români care doresc repatrierea. Din România către Italia vor putea pleca cetăţenii italieni, lucrătorii sezonieri cu contract de muncă sau lucrătorii din sectorul transporturilor, precizează compania aeriană.

La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre şi dinspre Italia cu data de călătorie 26 mai 2020: Bucureşti – Roma – Bucureşti, tarif 208 euro, cu bagaj de mână de 10 kg şi bagaj de cală de 30 kg incluse; Bucureşti – Milano – Bucureşti, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mână de 10 kg şi bagaj de cală de 23 kg incluse„, transmite reprezentanţii Tarom.

Citeşte şi MAE a repatriat 92 de cetăţeni români, printre care şi muncitori sezonieri, din Germania

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicaţia mobilă şi de la orice agenţie Tarom.

Check-in-ul se va face gratuit, online sau la aeroport.

Tarom recomandă ca înainte de efectuarea zborului călătorii să respecte condiţiile de călătorie speciale, care pot fi consultate la https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.