Curtea Constituţională amână toate termenele de judecată până în luna aprilie

Curtea Constituţională a României își suspendă activitatea publică din luna martie pentru luna aprilie, în contextul pandemiei de coronavirus. 

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 14:21
Curtea Constituţională amână toate termenele de judecată până în luna aprilie

Va fi refăcută și procedura de citare, anunță CCR într-un comunicat de presă. „În scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID 19 și de gripa sezonieră și pentru buna desfășurare a activității Curții Constituționale, Plenul Curții Constituționale a hotărât PRESCHIMBAREA TERMENELOR DE JUDECATĂ DIN LUNA MARTIE 2020 PENTRU LUNA APRILIE 2020, cu refacerea corespunzătoare a procedurilor de citare. Pentru noile termene de judecată, părțile sunt rugate să-și acceseze dosarul electronic de pe site-ul www.ccr.ro”, transmite CCR.

Citește și: ULTIMA ORĂ Măsuri economice prevăzute în decretul Stării de Urgenţă. Se pot plafona preţuri şi se pot rechiziţiona unităţi de producţie

Președintele Klaus Iohannis anunță că decretul prin care se impune stare de urgență cuprinde măsuri sociale și economice, suspendarea cursurilor în școli și sistem universitar și preuniversitar. Totodată, pot fi plafonate prețurile la servicii, combustibil și medicamente.