Cutremur în Gașca Zurli! Vero Căliman și Ionuț Varodi au părăsit trupa adorată de toți copiii. De ce au decis asta și ce planuri au pentru viitor

Este cutremur în lumea copiilor, după ce Vero Căliman și Ionuț (Lulu) Varodi au decis să părăsească Gașca Zurli. Cei doi actori care au interpretat rolurile adorate de cei mici timp de mulți ani au hotărât să pună costumele colorate în ci și să își croiască alt drum în viață, departe de luminile reflectoarelor.

04 mart. 2024, 11:21
Cutremur în Gașca Zurli! Vero Căliman și Ionuț Varodi au părăsit trupa adorată de toți copiii. De ce au decis asta și ce planuri au pentru viitor
Cutremur în Gașca Zurli! Vero Căliman și Ionuț Varodi au părăsit trupa adorată de toți copiii. De ce au decis asta și ce planuri au pentru viitor

Picii din România sunt în lacrimi, după ce două personaje adorate din Gașca Zurli au anunțat că renunță la rolurile care i-au consacrat. Vero Căliman, cunoscută ca „Fetița Zurli”, și Ionuț Varodi, cunoscut ca „Bucătărașul Lulu” vor porni pe drumuri separate.

Citește și: Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”

Cutremur în Gașca Zurli! Vero Căliman și Ionuț Varodi au părăsit trupa adorată de toți copiii

Vero Caliman, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, după 18 ani în care a dat tot ce a avut mai bun pentru cei mici, pe care i-a bucurat în nenumărate rânduri cu dansurile, cântecele și carisma ei. Anunțul trist a fost făcut chiar de ea, pe rețelele sociale.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot. Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent!
Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

În scurt timp, fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan, a reacționat. Mesajul ei a fost atât unul de tristețe, cât și de susținere pentru cea care aproape două decenii a fost simbolul trupei pentru copii.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr.
Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul Mirelei Retegan.

Totuși, primul care a anunțat că se retrage din Gașca Zurli, cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, a fost Ionuț Varodi, cunoscut printre copii și în lumea artistică drept „Bucătărașul Lulu”. El a făcut anunțul tot prin intermediul rețelelor sociale, unde a transmis că este o zi grea pentru el, pentru că trebuie să părăsească echipa Zurli, însă a decis că este momentul potrivit pentru o schimbare în viața lui și urmarea unui nou vis.

„Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu.
Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări. Cu toate acestea, prefer să mă concentrez asupra lecțiilor învățate și a momentelor bune. Așa că, good news, de ceva vreme lucrez la un vis. Un vis care începe ușor-ușor să prindă aripi. Delulu PRoductions – este la bază agenție de publicitate, pentru ca eu și viitoarea mea echipă să ne putem ocupa la cel mai înalt nivel de social media managing. Delulu PRoductions este organizator de evenimente, petreceri, spectacole. Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu!”, a transmis Ionuț pe pagina de Facebook.

Gașca Zurli s-a format din dorința fondatoarei Mirela Retegan de a-și învăța fiica lucruri interesante într-un mod distractiv. Cum mulți copii nu sunt atrași de tehnicile clasice de învățare, Mirela a decis să îi ajute pe aceștia să se dezvolte armonios într-un mod sănătos și atractiv.

Citește și: Drama neștiută a Fetiței Zurli. Actrița Vero Căliman ascunde o puternică suferință