Drama neștiută a Fetiței Zurli. Actrița Vero Căliman ascunde o puternică suferință

Actrița Vero Căliman, care de 10 ani îi dă viață mult îndrăgitului personaj Fetița Zurli, ascunde o mare tristețe în spatele zâmbetului pe care îl afișează pe scenă.

07 iun. 2023, 15:55
Drama neștiută a Fetiței Zurli. Actrița Vero Căliman ascunde o puternică suferință

Actrița Vero Căliman, care de 10 ani îi dă viață mult îndrăgitului personaj Fetița Zurli, a povestit în podcastul Fain și Simplu că în timpul spectacolelor cu Gașca Zurli ea se gândește la tatăl său care a murit pe când ea era copil.

„Din păcate eu sunt o fiică fără tată. Ca să explic, tatăl meu a murit când eu aveam 7 ani și asta a lăsat în mine un gol pe care probabil nu o să reușesc să-l acopăr niciodată. Fetița Zurli e terapie pentru mine și cred că de-asta reușește să atingă atât de mulți copii și atât de mulți părinți, pentru că este adevărat ce se întâmplă acolo. Mirela Retegan a văzut acest personaj într-un fel, după care el s-a modelat și e o combinație între experiența mea de fetiță și experiența ei de mamă”, a povestit actrița Vero Căliman.

Citește și: Mirela Retegan, despre divorțul de tatăl fiicei sale. Fondatoarea Zurli: „Îți trebuie multă voință să pui fericirea copilului tău înainte nefericirii tale”

”De fiecare dată când urc pe scenă și cânt cântecele acela și îi văd pe oameni cum se emoționează și simt, eu mă gândesc că ok, înțeleg de ce a trebuit să te duci, tata! Și mi-l imaginez. L-am desenat pe toți pereții sălilor de spectacole in România. La el mă gândesc în timpul spectacolelor, mai ales când cânt acele cântece de emoție și îmi imaginez cum ar fi fost dacă ar fi fost lângă mine”, a povestit Vero Căliman ( Fetița Zurli ) în podcastul lui Mihai Morar.