Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Desertul pe care vedeta nu îl refuză de ziua ei: „Le prefer pe cele cumpărate”

Teo Trandafir își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar cu această ocazie mărturisește ce își dorește cu ocazia împlinirii a 55 de ani.

02 iun. 2023, 17:57
Teo Trandafir a împlinit 55 de ani. Desertul pe care vedeta nu îl refuză de ziua ei: „Le prefer pe cele cumpărate”
Teo Trandafir a împlinit 55 de ani

Astăzi, Teo Trandafir a împlinit 55 de ani, ocazie cu care vedeta a mărturisit ce își dorește de ziua sa. Prezentatoarea nu este o fană a dulciurilor, dar are o slăbiciune pentru un anumit desert.

„Cu siguranță, mousse de ciocolată, pentru că este tortul meu preferat și știu și de unde să îl iau. De obicei nu sunt pasionată de dulciuri, dar în momentul în care este ceva ce m-ar tenta, nu mă dau înapoi, mai ales că toți colegii mei îmi știu gusturile și îmi pun deoparte o bucățică mică.

Le prefer pe cele cumpărate pentru că sunt mai elaborate. Eu mănânc cantități mici și nu am cum să fac în casă o tavă cu dulciuri care nu se vor mânca niciodată, mai ales că nici Maia nu este mare amatoare de dulciuri”, a mărturisit Teo Trandafir, potrivit playtech.ro.

Citește și: Cum își menține Teo Trandafir silueta: „Singura dietă care trece testul timpului este stilul de viață sănătos”

Prezentatoarea TV spune că nu-și dorește cadouri și că nu și-a dorit vreodată.

„Îmi doresc să ne bucurăm de ziua asta care este o zi ca oricare altă. Nu mi-am dorit niciodată nimic anume”, a adăugat ea.

Ce dietă ține Teo Trandafir

Ce dietă ține Teo Trandafir după ce a slăbit 60 de kilograme. Acum, a ajuns la greutatea dorită și nu face tot ce îi stă în putință să rămână la această greutate. Vedeta de la Kanal D a povestit cum reușește să se mențină în formă și mărturisește că mănâncă foarte puțin și deloc după ora 17:00.

Citește și: Teo Trandafir, pusă la pământ de scumpiri. La ce renunţat vedeta de la Kanal D pentru a face economii

„Mănânc foarte, foarte puțin. Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei. Mănânc absolut orice, nu pot să beau nimic acidulat, nici măcar un pahar de vin. 

 Dacă mănânci jumătate de felie de pâine cu unt, poți combina foarte bine grăsimea cu carbohidrații, cu condiția să te oprești acolo. Dacă vrei să mănânci o amandină, orientează-te spre varianta mini și te oprești la una singură. Eu combin orice cu orice pentru că știu că voi mânca două linguri și mă opresc. Cantitatea este secretul. Mecanic nu pot face excese, pentru că am stomacul foarte mic”, a declarat Teo Trandafir, pentru Viva.ro.