Cutremur în presa românească. Un cunoscut jurnalist a murit

Adrian Oprea, veteran al presei din Hunedoara, a încetat din viață. Anunţul trist a fost făcut miercuri seară.

28 iul. 2021, 21:37
Cutremur în presa românească. Un cunoscut jurnalist a murit

Cutremur în presa românească. Doliu în lumea radio și a televiziunii din județul Hunedoara. Un celebru jurnalist s-a stins din viață. Este vorba despre Adrian Oprea, unul dintre cei mai longevivi realizatori de emisiuni radio şi de televiziune.

Adrian Oprea, unul dintre veteranii presei românești din Hunedoara, a încetat din viață, miercuri, 28 iulie. Anunțul a fost făcut de foștii colegi ai jurnalistului, de la publicațiile Replica și Info Hd.

Mike Mitchell, celebrul actor din „Gladiator” şi „Braveheart”, a murit după o criză cardiacă

Adrian Oprea a fost un ”suflet aprins, om darnic cu cei din jur, mereu pregătit să lupte cu desişul uneori deprimant al vieţii, spirit de descoperitor, dar și un jurnalist cu har”, notează aceștia în mesajul de condoleanțe.

Realizatorul de emisiuni radio și de televiziune Adrian Oprea și-a început cariera în presă la Radio Color Hunedoara, post înființat în anul 1996. În ultimii ani de viață a realizat emisiuni la postul Info HD, cea mai recentă ele fiind susținută pe data de 22 iulie.

Epidemiologul Octavian Jurma prevede o situaţie catastrofală în România: „Am refuzat calea uşoară a vaccinării şi am ales calea grea a infectării în masă”