Mike Mitchell, celebrul actor din „Gladiator” şi „Braveheart”, a murit după o criză cardiacă

Trupul neînsuflețit a fost găsit pe o barcă de agrement în Fethiye, Turcia, unde actorul se afla în vacanţă,

28 iul. 2021, 21:12
Mike Mitchell, celebrul actor din „Gladiator” şi „Braveheart”, a murit după o criză cardiacă

Actorul scoțian Mike Mitchell, în vârstă de 65 de ani, s-a stins, în urma unei crize cardiace. Actorul se afla în vacanță, pe o barcă de agrement în Fethiye, Turcia, când a avut loc tragedia.

Mike Mitchell se afla în vacanță, pe o barcă de agrement din Fethiye, Turcia, când a suferit o criză cardiacă. Administratorul bărcii, Burak Ardahan, a chemat ajutoare, însă nimeni nu a mai putut interveni din cauză că bărbatul nu se mai afla în viață.

Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit la vârsta de 46 de ani
Bărbatul și-a pierdut viața în urma unui atac de cord, în timp ce făcea un duș în portul din Fethiye. Directorul portului, Burak Ardahan, a constatat că actorul Mike Mitchell a petrecut mult timp în duș, motiv pentru care s-a dus să verifice starea acestuia și a constatat că a murit. Directorul portului a sunat de urgență la Salvare, iar specialiștii au declarat decesul.

Lidia Bejenaru-Botgros, solista orchestrei „Lăutarii” de la Chişinău, a murit. Soţia lui Nicolae Botgros avea 68 de ani
Trupul celebrului actor din „Gladiator” şi „Braveheart” a fost transportat ulterior la Institutul de Medicină Legală din Mugla, unde cadrele medicale vor investiga, cu ajutorul autopsiei, care a fost cauza exactă a decesului.