Daniel Băluță le promite locuitorilor un sector luminat și anul acesta. Când va da drumul la liminițele de sărbători

Daniel Băluță le-a dat o veste bună locuitorilor din sectorul 4. Acesta le-a promis că și anul acesta vor avea parte de luminițe de sărbători.

26 oct. 2022, 16:26
Daniel Băluță le promite locuitorilor un sector luminat și anul acesta. Când va da drumul la liminițele de sărbători

Daniel Băluță le-a dat o veste bună locuitorilor din sectorul 4. Printr-o postare de pe Facebook, primarul i-a anunțat că nu-i lasă fără luminițe nici anul acesta. Totodată acesta susține că va face acest lucru responsabil, pentru a reduce cât mai mult consumul de energie, mai ales că în momentul de față creșterea prețurilor și facturile mari la energie îi sperie pe toți românii.

Daniel Băluță vrea un sector luminat de sărbători

„Vom avea luminițe de sărbători și anul acesta în sectorul nostru!În urmă cu puțin timp, am discutat împreună, chiar aici pe Facebook, cum e mai bine să procedăm în acest an în privința iluminatului festiv, iar mulți dintre dumneavoastră ne-ați transmis faptul că vă doriți ca străzile din sectorul nostru să fie împodobite de Crăciun, ca să avem lumină în suflete și în case.Părerea comunității noastre este foarte importantă pentru noi toți și, prin urmare, și în acest an, Sectorul 4 va avea luminițe de sărbători.Însă, vom face lucrul acesta responsabil și reducând, pe cât de mult posibil, consumul la electricitate, ceea ce facem, de altfel, de mai bine de trei ani, de când modernizăm rețeaua de iluminat public”

, a transmis acesta.

Mai mult, acesta a precizat că va înlocui becurile clasice, cu un sistem de iluminat de tip LED. Locuitorii Sectorului 4 vor fi aprinde în intervalul 1 decembrie-8 ianuarie 2023

De atunci, am început să schimbăm becurile clasice, mari consumatoare de curent electric, cu un sistem de iluminat de tip LED.  Astăzi, rețeaua publică este înlocuită în proporție de peste 60% și, datorită acestui fapt, consumul de energie de la nivelul străzilor din sectorul nostru s-a redus cu 35%. Cu toate acestea, în acest an, vom avea și mai multă grijă, tocmai pentru că traversăm un context social diferit, în care prețul la energia electrică a crescut foarte mult, fapt pentru care trebuie să încercăm să facem cât mai multă economie.
Pentru aceasta, luminițele de sărbători vor fi aprinse doar în intervalul 1 decembrie – 8 ianuarie 2023.
Mai mult, discutăm cu specialiștii să găsim o soluție ca instalațiile să nu rămână aprinse toată noaptea, așa cum unii dintre dumneavoastră ne-ați recomandat să facem”, a mai spus acesta.

Târg de Crăciun marca Untold

Anul acesta bucureștenii vor avea parte de o experiență inedită și asta pentru că va fi un târg de Crăciun cu totul și cu totul special. Timp de o lună, bucureștenii se vor putea bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea.

„Universul UNTOLD se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Crăciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum.”, a spus Edy Chereji, co-fondator UNTOLD.

Citește și: Românii ar putea beneficia de un cont bancar gratuit, fără comisioane, pentru pensie, salariu sau plăți online

Citește și:Amenzi pentru românii care stau la bloc și nu se conformează acestor reguli până la finalul anului. Ce trebuie să facă aceștia