CUTREMUR însemnat, resimtit in mai multe oraşe. Ce magnitudine a avut seismul

Cutremurul din Afganistan, în urmă căruia peste 1000 de persoane şi-au pierdut viaţa, pare să fi antrenat alte seisme în zona Asiei.

24 iun. 2022, 11:08
CUTREMUR însemnat, resimtit in mai multe oraşe. Ce magnitudine a avut seismul

Un cutremur mediu s-a înregistrat, joi seară, în sudul regiunii Xinjiang, în China, informează Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Seismul s-a produs în ziua de 23 Iunie 2022 la ora 21:27:38 (ora locală a României), în sudul regiunii Xinjiang, în China.

VIDEO Cutremur puternic, au căzut rafturile din supermarket. Seism şi în zona Vrancea
Cutremurul s-a produs la adâncimea de 10km și a înregistrat o magnitudine de 4,8 mb, anunţă INFP.

Nu au fost transmise informatii privind eventualele pagube cauzate de seism, care s-a produs totusi intr-o zona slab populata. Xinjiang este cea mai mare și mai îndepărtată regiune a Chinei și este lovită în mod frecvent de cutremure.

Cutremur moderat cu magnitudinea de 5,3 grade in Sudul-Vestul Iranului
Un cutremur moderat, cu magnitudinea mb de 5,3 grade ( magnitudinea locala ML 5,2), s-a produs in ziua de marti 21 iunie, in Sud-Vestul Iranului.

Seismul a avut loc la ora 21h09min UTC (ora locala 1h39min a zilei de 22 iunie). Potrivit datelor publicate de Centrul Seismologic Euro-Mediteranean si de Centrul Seismologic Iranian din cadrul Institutului de Geofizica al Universitatii din Teheran, epicentrul miscarii seismice a fost localizat in zona de coasta din partea sud-vestica a tarii (regiunea Mohr din provincia Fars).

Cutremur cu magnitudinea 4,8 în Iran. Seismul s-a produs la o adâncime de doar 10 km

Cutremurul s-a produs la adancimea de 10 km si a avut magnitudinea mb 5,3 (magnitudinea locala ML 5,2).
Miscarea seismica a fost resimtita in Sud-Vestul Iranului, in special in zona de coasta a provinciei Fars, precum si in Emiratele Arabe Unite si in Qatar. Nu au fost raportate pagube semnificative.


loading...
Partenerii noștri