CUTREMUR la CFR CLUJ: Conceicao, DAT AFARĂ! Cine va sta pe banca tehnică a CAMPIOANEI ROMÂNIEI

Antonio Conceicao a fost dat afară, luni, de la CFR Cluj. Portughezul a preluat echipa în august 2018, după demiterea lui Edi Iordanescu. În 2019, CFR Cluj a reuşit dopar două puncte în trei meciuri din Liga 1.

18 feb. 2019, 14:07
CUTREMUR la CFR CLUJ: Conceicao, DAT AFARĂ! Cine va sta pe banca tehnică a CAMPIOANEI ROMÂNIEI

CFR Cluj, campioana României si liderul la zi al Ligii 1, a ramas fara antrenor, dupa ce conducerea a decis sa il dea afara pe portughezul Antonio Conceicao. Potrivit, Pro TV, interimar va fi Alin Minteuan.

CFR Cluj a inceput slab anul 2019. Gruparea din Gruia a obtinut doua puncte in primele trei meciuri oficiale. 1-1 cu Hermannstadt, 0-2 impotriva Craiovei si 1-1 cu Astra sunt rezultatele obtinute de liderul Ligii 1, care isi poate vedea redusa distanta din fruntea clasamentului. Daca bate diseara, FCSB se apropie la un singur punct de primul loc.

Coducerea din Gruia cauta solutii pentru postul de antrenor. Nelutu Varga, patronul neasumat al clubului, are o relatie buna cu Dan Petrescu, dar „Bursucul” este foarte greu de adus, fiind sub contract cu echipa chineza de liga a doua Guizhou Hengfeng. Atfel, la CFR Clui a fost propus portughezul Jose Peseiro, care a mai activat in Romania in urma cu un deceniu, cand a stat cateva luni la Rapid.