Cutremurător! Adevărul a ieşit la iveală! Reconstituirea exploziilor de pe aeroportul Zaventem! VIDEO

Exploziile de pe aeroportul din Bruxelles au avut loc la doar nouă secunde distanţă. Presa a făcut reconstituirea traseului celor trei terorişti care s-au aflat în spatele atacului de pe aeroportul Zaventem.

24 mart. 2016, 16:47
Cutremurător! Adevărul a ieşit la iveală! Reconstituirea exploziilor de pe aeroportul Zaventem! VIDEO

Ibrahim el-Bakraoui, Najim Laachraoui  şi un al treilea jihadist, care nu a fost încă identificat, au fost lăsaţi de un taximetrist în faţa terminalului plecări al aeroportului. Imediat după ce au intrat, ei au fost suprinşi de camerele de supraveghere, fotografia cu ei fiind ulterior dată publicităţii de autorităţile belgiene, scrie libertatea.

Acolo, teroriştii s-au despărţit. Cei doi kamikaze – Ibrahim el-Bakraoui şi Najim Laachraoui – au mers în direcţii diferite. Prima explozie a avut loc la cu aproximativ două minute înainte de ora 8.00 şi a fost urmată la scurt timp de cea de-a doua explozie.

Mai exact, al doilea jihadist s-a detonat la doar nouă secunde distanţă de primul. În acest timp, al treilea suspect, care nu a fost încă identificat, a abandonat geamantanul în care se afla o altă bombă şi a reuşit să fugă de pe aeroport. Din fericire, bomba nu a explodat şi a fost detonată controlat de către genişti.

Citeşte şi: Atentate la Bruxelles: Serviciile secrete belgiene AU ŞTIUT că aeroportul va fi vizat de un atac terorist

Trei explozii au avut loc în Bruxelles, Belgia, marţi dimineaţă. În urma lor, 31 de oameni au murit, potrivit celui mai recent bilanţ, şi 300 au fost răniţi. Primele două explozii au avut loc în aeroport în salonul de plecări, lângă ghişeul companiei American Airlines, iar cealaltă, în staţia de metrou Maelbeek. Printre victime se numără şi patru români. Statul Islamic a revendicat atacul terorist, în timp ce autorităţile au reuşit  să îi identifice pe cei trei suspecţi.