Cuza de la „Noaptea Târziu” a picat în mrejele unei brunete misterioase. Cei doi au fost surprinși la o cină romantică

Cuza de la "Noaptea Târziu" nu pierde nicio ocazie de a se afișa cu o femeie frumoasă. După ce s-a despărțit de Ramona Olaru, acesta a fost surprins alături de o brunetă misterioasă, pe nume Ximena.

19 nov. 2021, 08:36

Cuza de la „Noaptea Târziu”, pe numele real Iulian Adrian Popescu, nu este câtuși de puțin afectat după despărțirea de Ramona Olaru.

Vloggerul a fost surprins într-un restaurant de fițe, din zona de nord a Bucureștiului, alături de o brunetă superbă, pe nume Ximena.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, cel mai nou cuplu din showbiz. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți FOTO

Cuza se află într-un moment extrem de prielnic, atât din punct de vedere profesional cât și personal. Acesta a devenit unul dintre cele mai populare vedete din showbiz datorită canalului de pe YouTube, unde face parodii muzicale.

Recent, Cuza, de la „Noaptea Târziu”, și-a făcut apariția în localul de lux, „Brasserie”, alături de bruneta Ximena. Cei doi se aflau în compania altor prieteni comuni. Printre aceștia se afla și o amică a Ximenei, care își serba de fapt ziua de naștere. „Grupul vesel” s-a distrat de minune, au ciocnit pahare și au strigat ”La mulți ani”.

Cuza, de la ”Noaptea Târziu”, și Ramona Olaru, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, s-au despărțit după o relație de doi ani. În care au existat mai multe certuri, separări, evident, împăcări. Cuza avea să povestească totul.

”O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte.” a declarat Ramona Olaru după despărțirea de Cuza, relatează CanCan.

Ramona Olaru, reacție vehementă după ce Cătălin Cazacu i-a spus să locuiască la el: „Eu nu mă mut unde au stat altele”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au ajuns unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Deși inițial au negat că ar avea sentimente de iubire unul pentru celălalt, invocând faptul că sunt doar foarte buni prieteni și atât, în cele din urmă au decis să fie cinstiți cu fanii lor și și-au asumat relația și în spațiul public.

Cătălin Cazacu, primele declarații despre relația cu Ramona Olaru: „Să ne ajute Dumnezeu să avem copii”
Cei doi au gânduri serioase în ceea ce privește relația lor și vor să se mute împreună. Ramona Olaru a avut o cerință foarte clară atunci când Cătălin Cazacu a rugat-o să se mute la el.

Blondina afirmat în cadrul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” că ea și Cătălin Cazacu vor să-și ducă relația la următorul nivel și să se mute împreună, doar că lucrurile nu sunt atât de simple.

Ea nu poate să-și facă bagajele și să se ducă la el acasă, ci trebuie ca mai înainte să renoveze întreaga locuință, pentru a șterge toate urmele fostelor iubite de la domiciliul acestuia.

„Mă apuc în partea cealaltă (nr. acasă la Cătălin Cazacu) de renovat. Eu nu mă mut unde au stat altele”, a explicat Ramona Olaru la emisiunea de matinal unde este asistentă TV.