Da, se întâmplă! Mireasa l-a înşelat în ziua nunţii, cu unul din cavalerii de onoare. Răzbunarea mirelui a devenit virală

După ce a aflat că mireasa l-a înşelat în ziua nunţii cu unul din cavalerii de onoare, un mire a găsit o metodă de rzbunare care a făcut furori în mediul online. Ce a făcut soţul, chiar în mijlocul festivităţii.

25 mai 2023, 19:44
Da, se întâmplă! Mireasa l-a înşelat în ziua nunţii, cu unul din cavalerii de onoare. Răzbunarea mirelui a devenit virală

Să ai încredere în persoana iubită şi să ai încredere îm cavalerul tău de onoare au devenit doar vorbe goale pentru un mire înşelat chiar în ziua nunţii. Bărbatul a ales o modalitate de răzbunare absolut originală.

Citeşte şi Averea uriaşă pe care a lăsat-o Tina Turner. Cine moşteneşte totul, după moartea artistei

După ce şi-a început tradiţionalul discurs, el e a împărțit invitaţilor câte un plic în care se afla o fotografie cu mireasa și cavalerul de onoare, chiar în timp ce făceau sex într-o camera de hotel. Mirele le-a spus invitaților să deschidă plicul, moment în care acesta a lăsat microfonul, și-a părăsit mireasa și a plecat de la propria nuntă, susţine Dailystar.

Citeşte şi Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare: ”Cu tot cu bătut popă, 500 de euro”

Toată povestea a fost relatată la podcastul ”The Unfiltered Bride”, iar reacţiile urmăritorilor au fost imediate.

„Au făcut nunta, mirele și mireasa. O ceremonie frumoasă și o recepție cu băutură și mâncare, oamenii s-au așezat și au mâncat. Discursurile au avut loc după. Mirele s-a ridicat în picioare și a spus `Chiar înainte de a începe cum trebuie, sunt plicuri care vin acum, dacă ați putea să le deschideți cu toții. Da, sunt poze cu mireasa care se culcă cu cavalerul de onoare, așa că voi pleca acum`” a relatat gazda podcastului.