Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare: ”Cu tot cu bătut popă, 500 de euro”

Cornel Palade este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. Recent, celebrul actor și-a surprins fanii după ce a dezvăluit că atunci când nu apare pe micile ecrane se ocupă de firma sa de bocitoare nou înființată pe care o poate breveta oricând.

25 mai 2023, 17:07
Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare: ”Cu tot cu bătut popă, 500 de euro”
Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare: ”Cu tot cu bătut popă, 500 de euro”

Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare. După isteria creată în urma acestui anunț, Cornel Palade a venit cu lămuriri și a ținut să precizeze faptul că totul a fost o glumă.

Citește și Ce tarif au Romică Ţociu şi Cornel Palade pentru un show de o oră. Cum se împart banii

Cornel Palade aruncă bomba despre firma sa de bocitoare

„Prima oară am spus asta cu bocitoarele la Măruță, pare-mi-se, și un prieten de-ai mei de la Piatra Neamț se întâlnește cu niște doamne. Și zic: vai, domnule Mircea, săracul domn Palade ce rău a ajuns! Vai, săracul, bocește acum la înmormântări. A trebuit să dau o dezmințire, că a fost o glumă, că n-a fost serios. Ce vorbești? Oamenii sunt nebuni!”, a declarat Cornel Palade, pentru FANATIK.

Celebrul actor a dezvăluit că au fost unele persoane care l-au crezut pe cuvânt, ba mai mult, i-au cerut chiar și ofertele firmei sale. În stilul său caracteristic, actorul a prezentat cu umor și o ”ofertă” pentru cei interesați.

„Eu am făcut deja rețeta. Am la 300 de euro bocit simplu, plus însoțit mortul la groapă. De acasă până la groapă, în general, cam o jumătate de oră ține, știi?

Apoi, am bocit cu însoțitul mortului până la groapă, aruncat în groapă… 400 de euro. Am bocit, aruncat în groapă, cu tot cu bătut popă, 500 de euro. Am activitate, ce să-ți spun? Iar în restul timpului mă amuz”, a spus Cornel Palade.

Cornel Palade a recunoscut că întreaga situație l-a amuzat teribil și a subliniat că, de fapt, atunci când nu apare la TV se ocupă de alte lucruri precum, spectacole prin țară, muzică și compoziții.

„Sunt cu niște proiecte muzicale, de asta mă ocup acum, deocamdată. Scriu, compun, am spectacole, aniversări, sărbători, divorțuri, pomeni. Am deschis acum și o firmă de bocitoare, mi-am deschis o firmă de bocitoare (n.r.: glumesc)”, a mai spus Cornel Palade.

Fiica lui Cornel Palade, mesaj revoltător la adresa României

Fiica lui Cornel Palade a transmis mesaj revoltător la adresa României. Ada locuieşte în Marea Britanie de aproximativ trei ani, când a decis să părăsească ţara noastră pentru o viață mai bună. Recent, a şocat internauţii cu o postare făcută pe reţelele de socializare.

Ada a povestit un incident care a lăsat-o cu gust amar. În perioada în care a locuit în străinătate, a avut încredere în mai mulți prieteni, dând de înțeles că aceștia ar fi de origine română, şi a rămas cu un gust amar după ce a fost dată afară din casă.

Tânăra și-a continuat mesajul, susținând că România este o țară coruptă, în care a fost abuzată și tratată josnic, ba chiar abuzată sexual.

„S-ar putea ca mulți să mă urască pentru ceea ce spun și să mă judece pentru ceea ce sunt, dar am ajuns în punctul în care nu îmi mai pasă ce spun alții. Am plecat din România în urmă cu aproape 3 ani, mi-am părăsit familia pentru visul meu, gândindu-mă că voi avea prieteni adevărați, care să mă susțină. Credeam că acești oameni cred în mine, mă iubesc, dar se pare că cel mai important lucru era chiria pentru ei…

6 luni după ce m-am întors la Londra, am fost dată afară pe stradă. Apoi am rugat o altă persoană (să mă ajute n.r) și din nou m-am înșelat, am fost dată afară din nou pe străzi fără niciun motiv întemeiat.

Mi-am părăsit familia și țara natală din cauza mentalității, a misoginiei și sexismului și a faptului că nu pot lucra într-un mediu în care prostia și prostituția sunt ridicate în slăvi.

Am plecat pentru că l-am văzut pe tatăl meu fiind disprețuit de oameni cărora le lipsește respectul și moralitatea. Am plecat pentru că am fost supusă abuzului și abuzului sexual în țara mea.

Am muncit pe rupte încă din copilărie pentru ca țara mea să mă trateze ca pe un gunoi atunci când mi s-au întâmplat acele lucruri rele. (..) Am fost agresată în mijlocul străzii de un șofer nenorocit de autobuz și nimeni nu a făcut nimic, poliția e cumpărată de Guvern.

Mă bucur atât de mult că sunt departe de acel Tărâm al Nimănui. România nu m-a tratat niciodată ca pe copilul ei. Am atât de multe lucruri de spus. M-am săturat să îmi țin gura închisă în legătură cu stilul de viață degradant și corupția care e în România„, a scris Ada Palade pe pagina sa de Facebook.

Citește și Cornel Palade aruncă bomba după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”