Daca iti apar aceste semne inseamna ca porti karma familiei tale. Afla cum sa tai corzile energetice

Eliberarea de energiile parentale este primul si cel mai important pas pentru a-ti elibera mintea si emotiile.

10 mai 2023, 07:44
Daca iti apar aceste semne inseamna ca porti karma familiei tale. Afla cum sa tai corzile energetice

Karma familiei este karma pe care o primesti prin intermediul parintilor tai de la stramosi ancestrali. Daca, de exemplu, bunica a fost prea blanda, a avut intotdeauna grija de copiii sai si de ceilalti, neglijandu-se pe sine si lasandu-i pe ceilalti sa o foloseasca, iar bunicul a avut probleme cu alcoolul sau tutunul, mama ta, de exemplu, a captat energia sacrificiului de la mama ei. Dar si lipsa iubirii pentru ea insasi si pentru copiii ei, de la tata. Aceste „traditii” le va transmite mai departe copiilor sai, adica tie si fratilor si surorilor tale.

Ce este karma? Mihai Voropchievici explică toate cele 12 legi ale karmei pentru fiecare zodie
Semne ca esti purtatorul karmei familiei:
– esti dezvoltat din punct de vedere spiritual si constient de ceea ce se intampla in jurul tau.

– te simti diferit fata de restul familiei tale, nu esti in acord cu ceea ce fac si cum se comporta rudele tale.

– simti ca te apasa, in mod inexplicabil, o povara mare pe umeri.

– ai fost prins in multe incurcaturi cauzate de familia ta.

– recunosti un model de comportament la parintii tai si la tine si esti pregatit sa-l schimbi.

Cum sa tai corzile energetice
Eliberarea de energiile parentale este primul si cel mai important pas pentru a-ti elibera mintea si emotiile. Trebuie sa cauti inlauntrul tau si sa gasesti exact acel set de iluzii pe care parintii ti l-au sadit in suflet, prin ceea ce au facut sau n-au facut, din cauza fricilor si prejudecatilor.

Cand ai inteles toate aceste lucruri, esti pregatit sa renunti la ele, sa te eliberezi si sa ii ierti pe toti, apoi sa parasesti cu adevarat „casa parinteasca”.

Karma iubirii. Ce noroc ai în dragoste în funcție de zodie. Astrele te învață cum să nu mai suferi din cauza persoanei nepotrivite
E nevoie sa tai multe corzi pentru a ajunge la un nivel din care sa-ti permiti sa fii cu adevarat responsabil pentru propria viata si sa-ti lasi parintii sa si-o traiasca pe a lor.

Spui NU la multe frici, iluzii, prejudecati si totodata iti vezi parintii ca simpli calatori cosmici veniti aici sa-si implineasca misiunea pe pamant. Iar tu nu-i mai asociezi cu fricile si prejudecatile tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.